Μίλι και Μάγκνους: Η ληστεία της αυτοκράτειρας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μίλι και Μάγκνους: Η ληστεία της αυτοκράτειρας

Jürgen Banscherus

9.80€ -24% 7.45€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786180308228

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Μεταίχμιο

Απίστευτο: ο θείος Έντι πέφτει στα χέρια ενός συλλέκτη, που δε διστάζει να εκβιάσει και την ίδια τη Μίλι. Μόνο αν κλέψει για λογαριασμό του ένα αγαλματάκι ανεκτίμητης αξίας, θα αφήσει ελεύθερο τον αγαπημένο θείο της. Ευτυχώς η Μίλι έχει δυο πιστούς φίλους, που στέκονται στο πλευρό της: τον έξυπνο εφευρέτη Μάγκνους και τον σκύλο του τον Μαξ. Μαζί και οι τρεις καταστρώνουν το σχέδιο και στη συνέχεια πραγματοποιούν την πιο θεαματική ληστεία έργου τέχνης που έχει γίνει ποτέ…

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Ralf Butschkow

Ralf Butschkow (Εικονογράφος)

Ο Ραλφ Μπούτσκοφ γεννήθηκε το 1962 στο Βερολίνο, όπου ζει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Σπούδασε στη Σχολή Τέχνης στο Βερολίνο και σήμερα εργάζεται ως γραφίστας στην Ακαδημία Σχεδίου. Ήδη έχουν εκδοθεί περισσότερα από 50 βιβλία με δική του εικονογράφηση.


Jürgen Banscherus

Jürgen Banscherus (Συγγραφέας)

Ο Γίργκεν Μπανσέρους γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ. Η σειρά του "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ" έχει μεταφρασθεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
96
Βάρος:
0.203 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση