Στης ψυχής τα μονοπάτια
zoom in
13.00€ -10% 11.70€

«Μια γραμμή η ζωή και το ίχνος της τα έργα μας. Με αυτή τη λογική αποφάσισα την έκδοση τούτου του βιβλίου που περιέχει όσους στίχους μου έχουν μελοποιηθεί, σαν μια γραμμή της δικής μου πορείας, σαν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
Διάλεξα τον τίτλο «Στης Ψυχής τα Μονοπάτια» γιατί της ψυχής μου σταλαγματιές είναι όσα γράφω.» Γ.Ξηρομερίτης


Η έκδοση περιλαμβάνει ένα βιβλίο με 78 στίχους του Γ. Ξηρομερίτη εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν μελοποιηθεί και κυκλοφορούν ήδη σε CD και ένα CD  με στίχους του Γ. Ξηρομερίτη και μουσική της Ελένης Μπελιμπασάκη στο οποίο συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Έλενα Διογένους, Κατερίνα Σκορδαλάκη, Πάνος Βαλσάμης, Μαρία Κανελλοπούλου, Άντα Κακογιάννου, Νίκος Πατσιαούρας, Σπύρος Ταλαδιανός.

Το εξώφυλλο της έκδοσης και σχέδια των εσωτερικών σελίδων φιλοτέχνησε η Αγγελική Δρακάκη.

Γιάννης Ξηρομερίτης

Γιάννης Ξηρομερίτης (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε το 1956 και μεγάλωσε στην Ανθήλη Λαμίας του νομού Φθιώτιδος. Τελείωσε το Γυμνάσιο στη Λαμία. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης). Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα μέχρι και το 1987, οπότε διορίστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών. Ξεκίνησε να γράφει ποιήματα από τα 10 του χρόνια. Με το στίχο ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια, μετά από παρότρυνση φίλου καλλιτέχνη. Η ενασχόλησή του με τη στιχουργική τού έχει προσφέρει αρκετές στιγμές συγκίνησης. Χαίροται κάθε φορά που οι στίχοι του εμπνέουν έναν συνθέτη για να δημιουργήσει ένα τραγούδι.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
98
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση