Όταν ο Άγγελος είχε φτερά
zoom in
10.60€ -10% 9.54€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604381920

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Περίπλους

Το Φθινόπωρο κυλούσε υγρό και λασπωμένο, στα στενά σοκάκια του νησιού. Η ρουτίνα του σχολείου έσωζε την κατάσταση.

Αυτό που μου συνέβαινε ήταν μπερδεμένο. Είχα μια κανονική ζωή και μια ευχάριστη δουλειά. Η θέση μου στην κοινωνία ήταν ενδιαφέρουσα και είχα αρκετούς φίλους. Κι αν πάθαινα αμνησία, θα μπορούσα να λέω πως ζούσα την ζωή που ονειρεύτηκα. Η μνήμη όμως δεν με άφηνε να το χαρώ.

Όταν ξάπλωνα στο κρεβάτι μου, εκείνες τις στιγμές που αναλογιζόμουν τα στραβά και τα σωστά της ζωής μου, ο Άγγελος ήταν εκεί. Σαν ένα φάντασμα που ζητούσε πίσω την ζωή του, έτσι καθόταν, με κοιτούσε και περίμενε. Τότε όλα έμοιαζαν με λάθος και η ζωή μου φάνταζε σαν μπάλωμα στη ζωή που δεν έζησα. Δάκρυα στέγνωναν στο μαξιλάρι μου και όνειρα που ταξίδευα για να τον βρω, τάραζαν τον ύπνο μου.

Μετά, έρχονταν πάλι το πρωί και όλα ήταν ωραία, μέχρι να μείνω μόνη τη νύχτα και να λογοδοτώ για λάθη που δεν έκανα μόνη μου…

Όλγα Πατσούρα - Λένη

Όλγα Πατσούρα - Λένη (Συγγραφέας)

Η Όλγα Πατσούρα-Λένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα το 1966. Έζησε στην Πάτρα τα φοιτητικά της χρόνια και απέκτησε πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ζει στην Πάργα. Το 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό τμήμα "Δημιουργικής Γραφής" του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα. Τον Ιούνιο του 2014 συμμετείχε στο συλλογικό έργο "Ποίηση" από τις εκδόσεις δίγαμμα, των διακριθέντων του 1ου λογοτεχνικού διαγωνισμού "Μίμης Σουλιώτης" με το ποίημα "Ερωτικό". Τον Φεβρουάριο του 2015 εκδόθηκε η συλλογή διηγημάτων "Μάτια στο καρφί", εκδόσεις Γαβριηλίδης που αποτελείται από δώδεκα διηγήματα. Το Σεπτέμβριο του 2015 συμμετείχε στο συλλογικό έργο "Τριάντα μέρες... "σινιάκι"", εκδόσεις Βάρφης, των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΔΜ με το διήγημα "Πάτρα Αγκόνα". Το 2017 συμμετείχε στο συλλογικό έργο "Η βιβλιοθήκη μόλις είχε ανοίξει..." εκδόσεις Το δόντι, που περιλαμβάνει τα διηγήματα των διακριθέντων στο διαγωνισμό μικροαφηγημάτων από τη Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, με το διήγημα "Κόκκινο". Τον Δεκέμβριο του 2016 εκδόθηκε η νουβέλα "Όταν ο Άγγελος είχε φτερά", από τις εκδόσεις Περίπλους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
108
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.173 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση