Ανάλυση Σήματος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανάλυση Σήματος

Θεωρία και Εφαρμογές

Δημήτρης Καραγιαννάκης

25.02€

Στο βιβλίο Ανάλυση Σήματος: Θεωρία και Εφαρμογές παρουσιάζονται τα μαθηματικά "πίσω" από την Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος κατά ισόρροπο τρόπο μαζί με τις διάφορες αυτόνομες τεχνικές κατά την εφαρμογή της Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (ΨΕΣ).

Είναι ένα χρηστικό εγχειρίδιο και για τους διδάσκοντες - ειδικούς με τις με τις ειδικές εξειδικευμένες παραπομπές, που καθιστούν το παρόν κατάλληλο για μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων-προπτυχιακών και μεταπτυχιακών- τόσο των Τμημάτων (ή/και Τομέων) Πληροφορικής, Ηλεκτρονικής και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών των Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων όσο και των ΤΕΙ.

Το βιβλίο περιέχει CD με πληθώρα ασκήσεων - που σχεδόν όλες δίνονται με υποδείξεις ή/ και απαντήσεις -και σε ειδικό παράρτημα σχήματα της ΨΕΣ με χρήση της Μathematica. Οι οδηγίες - εντολές του CD προσφέρονται σε κάθε κάτοχο του λογισμικού αυτής της γλώσσας (από την 6 και πάνω) ή εργαστήριο που την χρησιμοποιεί, με διαδραστικό τρόπο.

Δημήτρης Καραγιαννάκης

Δημήτρης Καραγιαννάκης (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Καραγιαννάκης σπούδασε Μαθηματικά και Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Εν συνεχεία έκανε μαθηματικές μεταπτυχιακές σπουδές σε Ρουμανία και Γαλλία και μαθηματικής Φυσικής στις ΗΠΑ. To Ph.D του από το UIUC ήταν στην περιοχή της Αρμονικής Ανάλυσης. Έκανε postdoc σπουδές πάνω στα wavelets στο UIUC και στο GIT των ΗΠΑ. Διετέλεσε λέκτορας του UIUC, επισκέπτης επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου καθώς και του Πολυτεχνείου Κρήτης και εντεταλμένος επίκουρος καθηγητής στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης διετέλεσε επί σειρά ετών επιμελητής-μεταφραστής πολλών συγγραμμάτων των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης. Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά, από μόνος του ή/και σε διεπιστημονική συνεργασία. Είναι συγγραφέας τεσσάρων μονογραφιών, δύο εκ των οποίων με τις Εκδόσεις Δίσιγμα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
256
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.543 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση