Η Συνάντηση
zoom in

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία του Λος `Αντζελες, πριν προλάβουν να τον απολύσουν, και τώρα ο συνήγορος υπεράσπισης Μίκι Χόλερ χρειάζεται τη βοήθειά του. Μια γυναίκα δολοφονήθηκε βίαια και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν τον πελάτη του Χόλερ, ένα πρώην μέλος συμμορίας που τα παράτησε και έγινε οικογενειάρχης. Αν και η κατηγορία ανθρωποκτονίας που τον βαραίνει φαίνεται αδιάσειστη, ο Μίκι είναι σίγουρος ότι τον παγίδευσαν.

Παρότι έρχεται σε αντίθεση με όλα του τα πιστεύω, ο Μπος αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο φάκελος κατηγορίας έχει πολλά κενά και ουσιαστικά θα πρέπει να απαντήσει εκείνος το ερώτημα: Αν δεν είναι ο πελάτης του Χόλερ ο δολοφόνος, τότε ποιος είναι; Με τη βοήθεια της Λούσι Σότο, πρώην συνεργάτιδάς του στην Αστυνομία του Λος `Αντζελες, ο Μπος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση. Σύντομα οι έρευνές του στρέφονται εντός της αστυνομίας και συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος που ψάχνει τον παρακολουθεί.

Michael Connelly

Michael Connelly (Συγγραφέας)

Ο Μάικλ Κόνελι γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια το 1956. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και έχει εργαστεί ως αστυνομικός και δικαστικός ρεπόρτερ στους Los Angeles Times. Διάσημος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και θρίλερ, έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία, ενώ έχει πάρει και το βραβείο Έντγκαρ. Έχει τιμηθεί για το έργο του με τα βραβεία Μακάβιτι, Ντίλις, Νίρο Γουλφ, Όντι, Ρίντλεϊ, Το Γεράκι της Μάλτας (Ιαπωνία), .38 Caliber, Grand Prix (Γαλλία) και Μπανκαρέλα (Ιταλία), και έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου της Αμερικής. Ζει με την οικογένειά του στη Φλόριντα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον δικτυακό του τόπο, www.michaelconnelly.com.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
416
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.246 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση