Το οικοτροφείο
zoom in
12.50€ -20% 10.00€

"Ο αστυνόμος πήρε το σημειωματάριο και βγήκε στον υποφωτισμένο διάδρομο. Έκανε δυο βήματα, και μέχρι να προσαρμοστούν οι κόρες των ματιών του, μια σκιά εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά. Ήταν ο διευθυντής του οικοτροφείου. Με τα χέρια δεμένα πίσω από τη μέση, τον κοίταζε με σκοτεινό βλέμμα και σκληρή έκφραση. Μια στιγμιαία ανησυχία, ένα ανατρίχιασμα φόβου πέρασε σαν φίδι στο κορμί του. Ξαφνικά, εκείνος έφερε τα χέρια μπροστά..."

Ο αστυνόμος Αγγέλης προσπαθεί να ανακαλύψει τον δράστη της δολοφονίας του νεαρού, που έγινε τη νύχτα της Παρασκευής σε κάποιο φοιτητικό οικοτροφείο. Ύποπτοι είναι εννιά φοιτητές, οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να εξαιρεθούν από τη λίστα, ξεσπούν σε αλληλοκατηγορίες και αποκαλύψεις σχετικά με την κρυφή ζωή του οικοτροφείου. Ώσπου…...

Δημήτρης Χριστακόπουλος

Δημήτρης Χριστακόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Δημήτρης Χριστακόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Κοπάνη Ιωαννίνων όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε οικονομικά στην Αν. Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και παιδαγωγικά στην Ακαδημία Τρίπολης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μ.Δ.Δ.Ε. και εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Σπουδάζει βυζαντινή μουσική και συμμετέχει σε παραστάσεις με το "Θεατρικό Εργαστήρι" της Δ.Ο.Ε. Έχει βραβευτεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και από την Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδας για κάποια έργα του (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, θεατρικό έργο, παραμύθια). Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.32 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση