ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Είναι στο χέρι σας!

David Khayat

14.00€ -27% 10.22€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605940072

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια , Ιατρική

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Καλέντης

Ο δρ Νταβίντ Καγιάτ, μετά τη μεγάλη εκδοτική επιτυχία Η σωστή αντικαρκινική διατροφή, επανέρχεται με το νέο του βιβλίο «Πώς να προλάβετε τον καρκίνο – Είναι στο χέρι σας!» όπου συγκεντρώνει όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα για τον καρκίνο: τους μηχανισμούς εμφάνισης, τα αίτια και κυρίως τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προφυλαχθούμε από τη νόσο.

Με την αξιοπιστία δεκάδων πρόσφατων μελετών και ερευνών, ο συγγραφέας συγκροτεί μία επιτομή αντικαρκινικών συμβουλών, που όλοι μας μπορούμε να εφαρμόσουμε∙ απλές κινήσεις και μικρές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, που έχουν τη δυνατότητα να δράσουν ευνοϊκά στην υγεία μας. Στοχεύοντας σε συνήθειές μας που επιβάλλεται να αλλάξουν, άλλες που πρέπει να ενισχυθούν, ορισμένα προϊόντα που είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε και κάποιες τροφές που καλό είναι να προτιμάμε, ο Νταβίντ Καγιάτ παραθέτει απλές, πρακτικές, χρήσιμες συμβουλές οι οποίες μας θωρακίζουν από τον κίνδυνο του καρκίνου.

Ένθερμος υποστηρικτής της «ιατρικής αλήθειας και ηθικής» και ουμανιστής, ο διακεκριμένος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ εργάζεται άκοπα και με αφοσίωση για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο, για τις συνθήκες νοσηλείας τους στα νοσοκομεία, καθώς και για την αναζήτηση καινούργιων αποτελεσματικών θεραπειών της ασθένειας.

Σοφία Διονυσοπούλου

Σοφία Διονυσοπούλου (Μεταφραστής)

Η Σοφία Διονυσοπούλου γεννήθηκε στο Κάιρο το 1966. Σπούδασε στη Σορβόννη συγκριτική λογοτεχνία και στην Ελλάδα κλασικό τραγούδι και φωτογραφία. Έχει γράψει μια συλλογή μικρών πεζών με τίτλο "Με τις ευλογίες των νεκρών" (εκδ. Άγρα) και τα εξής θεατρικά κείμενα: "Νυχτωδία" (εκδ. Άγρα), "Νεροπομπή" (εκδ. Νεφέλη), "Ιφιγένεια της Ευριπίδου" (εκδ. Νεφέλη). Η "Νυχτωδία" έχει πάρει το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα και παίχτηκε στο φεστιβάλ Intercity της Φλορεντίας. Από το 2000 ασχολείται με τη σκηνοθεσία και έχει ανεβάσει έξι παραστάσεις. Έχει μεταφράσει επίσης πολλούς συγγραφείς, μεταξύ των οποίων Καζανόβα (εκδ. Άγρα), Σαιν Τζον Περς (περ. Ποίηση), Μολιέρο (εκδ. Επικαιρότητα), Μπαλζάκ (εκδ. Άγρα), Σαντ (εκδ. Άγρα), καθώς και λιμπρέτα για την Εθνική Λυρική Σκηνή.

David Khayat (Συγγραφέας)

Ο Νταβίντ Καγιάτ Τ (David Khayat), γιατρός ογκολόγος, υπήρξε πρωτεργάτης της Χάρτας των Παρισίων κατά του καρκίνου καθώς και της παγκόσμιας μάχης ενάντια στην επάρατη νόσο. Επίσης είναι πρόεδρος και ιδρυτής της AVEC (L΄Association pour la Vie Espoir contre le Cancer). Δίδαξε ως καθηγητής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie στο Παρίσι, στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και στο Αντικαρκινικό Κέντρο Άντερσον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1990 κατέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Αντικαρκινικού Τμήματος του Νοσοκομείου Piti? Salp?tri?re. Κατά το χρονικό διάστημα 2002-2007 ανέλαβε την Οργάνωση του Εθνικού Αντικαρκινικού Προγράμματος της Γαλλίας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία για τον καρκίνο και συμμετείχε σε πολλές επιστημονικές εκδόσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
ΑΘΗΝΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.462 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση