Στ' αλήθεια ο παράδεισος υπάρχει!!!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στ' αλήθεια ο παράδεισος υπάρχει!!!

Η αληθινή ιστορία του Κόλτον, του παιδιού που πήγε στον παράδεισο και γύρισε

Todd Burpo

Lynn Vincent

12.72€ -10% 11.45€
Todd Burpo

Todd Burpo (Συγγραφέας)

Ο Τοδ Μπούρπο είναι πάστορας στην εκκλησία Κροσρόδς Ουέσλειαν στο χωριό Ιμπέριαλ, στη Νεμπράσκα (το 2008 έμεναν 1762 άνθρωποι). Κάθε Κυριακή οι ομιλίες του Τοδ στη λειτουργία, ακούγονται απ’ ευθείας από το ραδιόφωνο. Δουλεύει και στα σχολεία της περιοχής ως δάσκαλος αυτοάμυνας, και είναι μέλος του συμβουλίου της σχολής. Σε περίπτωση ανάγκης, είναι εθελοντής πυροσβέστης, και είναι πάστορας των εθελοντών πυροσβεστών στη Νεμπράσκα. Για να συντηρεί την οικογένειά του ο Τοδ είναι υπεύθυνος σε μια εταιρεία που παράγει γκαραζόπορτες. Το 1991 πήρε διδακτορικό Θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα με τους καλύτερους βαθμούς, και το 1994 έγινε πάστορας. Η Σόνια είναι η γυναίκα του και η μαμά του Κόλτον, της Κασσίας και του Κόλμπυ και δουλεύει σ’ ένα γραφείο που πουλάει σπίτια. Πήρε το δίπλωμα για να διδάσκει στο δημοτικό σχολείο, απ’ το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα κι έχει μάστερ στην πληροφορική και βιβλιοθηκονομία. Έχει διδάξει στο Ιμπέριαλ, και κάνει μαθήματα θρησκείας, μουσικής και τραγουδιού στα παιδάκια και δουλεύει με τον Τοδ στην εταιρεία του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lynn Vincent (Συγγραφέας)

Η Λυνν Βίνσεντ είναι η εκδότρια του βιβλίου "Στ΄ αλήθεια ο παράδεισος υπάρχει!!!" και του μπεστ σέλλερ "Same kind of diffe-rent as me", που είναι η ιστορία της φιλίας μεταξύ ενός πλούσιου κι ενός φτωχού, επίσης έγραψε και το "Going rogue: an american life", την ιστορία της Σάρα Πάλιν που ήταν στην κυβέρνηση της Αλάσκας. Μέχρι τώρα έγραψε 9 βιβλία, δούλευε χρόνια ως υπεύθυνη στο ψυχαγωγικό περιοδικό "Κόσμος" Βετεράνη στην Αμερικανική Μαρίνα, διδάσκει δημοσιογραφία στο World Journalism Institute και στο Κινγκς Κόλλετζ στη Νέα Υόρκη. Μένει στο Σαντιάγο (Καλιφόρνια).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μύριαμ Μεταξά

Μύριαμ Μεταξά (Μεταφραστής)

Η Μύριαμ Μεταξά είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια, πήρε διδακτορικό στο πανεπιστήμιο ΄Ιερή Καρδιά του Ιησού΄ και διδάσκει ιταλικά, αγγλικά και ζωγραφική. Διδάσκει κι εθελοντικά θρησκεία στα παιδάκια στην εκκλησία. Σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία με τον Ανατόλη Βασσίλιεφ και τους Γιώργο και Κώστα Κιμούλη κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές: ΄Η πολυκατοικία΄, ΄Ζωή ξανά΄ κ.α., στο θέατρο: ΄Μήδεια΄, ΄Μαλένα΄ κ.α.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο (άγνωστο δέσιμο)
Σελίδες:
200
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση