Αναπτύξτε ταχύτητα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αναπτύξτε ταχύτητα

Συγχρονίστε τα 9 γρανάζια και απογειώστε την επιχείρησή σας

Συλλογικό έργο

Lena Ramfelt

Jonas Kjellberg

21.08€ -15% 17.92€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες

  • ISBN:

    9786185131173

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Rosili

Το βιβλίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την κατανόηση των βασικών παραμέτρων της επιχειρησιακής επιτυχίας και βασίζεται στο δοκιμασμένο μοντέλο των 9 γραναζιών, το οποίο αποτελείται από: - Πελάτες - Έντονη ικανοποίηση - Προσέλκυση πελατών - Επιχειρησιακό μοντέλο - Εταίροι - Ανταγωνιστές - Δραστηριοποίηση σε παγκόσμια κλίμακα - Ομάδα - Έλεγχος πραγματικότητας Πρόκειται για ένα πρακτικό εγχειρίδιο με ασκήσεις, σημειώσεις, συμβουλές και ιδέες που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αξίζει τον χρόνο σας μια νέα ιδέα για επιχείρηση, αν πρέπει να προχωρήσετε με την υφιστάμενη επιχειρησιακή ευκαιρία σας ή αν θα πρέπει να πετάξετε το παλιό σχέδιο και να αναπτύξετε κάτι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Lena Ramfelt

Lena Ramfelt (Συγγραφέας)

Η Lena Ramfelt είναι κάτοχος PhD από το Stockholm University. Συνεργάστηκε με τον Tom Kosnik στο Stanford και διδάσκουν μαζί από το 1997. Κατά την περίοδο της συνεργασίας τους έζησαν την ανάπτυξη της Silicon Valley και την υπεροχή της σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο στη δημιουργία νέων μεγάλων και πετυχημένων εταιρειών. Μαζί πήραν συνεντεύξεις, διερεύνησαν και συνέλεξαν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αναπτυσσόμενες εταιρείες. Αυτή η νεοαποκτηθείσα διεισδυτική ματιά συνδυάστηκε με τις υπάρχουσες γνώσεις και προσφέρθηκε ως μάθημα σε φοιτητές μαζί με όσα είχαν να προσφέρουν οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες της Silicon Valley. Μια εταιρεία που μελέτησε η Len ήταν η Skype, και με την ευκαιρία αυτή ο Tom και η Lena γνώρισαν τον Jonas Kjellberg.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jonas Kjellberg

Jonas Kjellberg (Συγγραφέας)

Ο Jonas Kjellberg, επιχειρηματίας... κατά συρροή και κεφαλαιούχος, ήταν ηγετικό μέλος της Skype όταν γνώρισε τον Tom Kosnik και τη Lena Ramfelt. Είχε ιδρύσει μερικές εταιρείες και επένδυσε χρήματα σε πολύ περισσότερες. Άρχισε να δίνει διαλέξεις στο τμήμα μάρκετινγκ του Tom και της Lena σχετικά με την πραγματική ζωή της δημιουργίας εταιρειών, τις προκλήσεις, τα οφέλη και το είδος της σκέψης που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί η Skype. Είχε την έμπνευση να παίρνει μαθήματα από εταιρείες με πολύ υψηλή ανάπτυξη, να συγκρίνει αυτά τα μαθήματα με αυτά που διδάσκονταν σε παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμια, να τα αναμορφώνει για να δημιουργείται μια φιλική προς το χρήστη φόρμα και να τα κάνει προσβάσιμα σε επιχειρηματίες ανά τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tom Kosnik

Tom Kosnik (Συγγραφέας)

Ο Tom Kosnik είναι καθηγητής στο Stanford University. Ξεκίνησε το διδακτικό του ταξίδι στο Harvard, όπου έβαλε τα θεμέλια για το βιβλίο "Αναπτύξτε ταχύτητα" ξεκινώντας μια εργασία με βάση το πλαίσιο DDART, αρχικά των αγγλικών λέξεων Διάγνωση, Απόφαση, Ανάλυση και Έλεγχος Πραγματικότητας. Το πλαίσιο DDART αναπτύχθηκε μετά από πολυετείς έρευνες με σκοπό να βοηθήσει φοιτητές, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις να αξιολογήσουν νέες και υφιστάμενες επιχειρησιακές ευκαιρίες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής)

Ο Ανδρέας Σοκοδήμος είναι οικονομολόγος - μεταφραστής, διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Newcastle της Αγγλίας.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Γέρακας Αττικής
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Απροσδιόριστο δέσιμο
Σελίδες:
176
Διαστάσεις:
19x24
Βάρος:
0.424 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση