Υ.γ. Σ’ αγαπώ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Υ.γ. Σ’ αγαπώ

Trade edition

Cecelia Ahern

11.00€ -24% 8.36€

Η Χόλι και ο Τζέρι είναι το τέλειο ζευγάρι. Απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι, πιστεύουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Ο Τζέρι πεθαίνει και η Χόλι είναι απαρηγόρητη... Ο Τζέρι όμως είχε υποσχεθεί πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα της. Και ένα πακέτο με γράμματα που φτάνει στα χέρια της, το αποδεικνύει: Ο Τζέρι έχει αφήσει μια κληρονομιά αγάπης που η Χόλι θα εξαργυρώνει κάθε μήνα. Ο άνθρωπος που την γνώριζε και την αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλον στον κόσμο, βρίσκεται ακόμη πλάι της στο ταξίδι της ζωής. «Απολαυστικά συγκινητικό». Diane White, Boston Globe «Ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα για την αγάπη, την απώλεια και την ελπίδα». Irish American «Ένα αστείο, αλλά και φρέσκο ανάγνωσμα· πραγματικά πρώτης τάξεως ντεμπούτο». Marie Claire


Η Cecelia Ahern είναι κόρη του Ιρλανδού πρώην πρωθυπουργού Bertie Ahern. Πριν ξεκινήσει τη συγγραφική καριέρα της, συμπλήρωσε τις σπουδές της στη Δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ.
Το πρώτο της μυθιστόρημα, Υ.Γ. Σ’ ΑΓΑΠΩ, αναδείχτηκε σε ένα από τα πιο πετυχημένα μυθιστορήματα πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων το 2004, φτάνοντας στην κορυφή της λίστας των best seller των Sunday Times και έχει μεταφραστεί σε 22 χώρες. Tο βιβλίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τη βραβευμενη με oscar, Χίλαρι Σουάνκ και τον γνωστό σε όλους από την ταινία «300», Τζεράρντ Μπάτλερ σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (Συγγραφέας)

Η Σεσίλια Άχερν γεννήθηκε το 1981 στο Δουβλίνο. Είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Ιρλανδίας Μπέρτι Άχερν. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Κολέγιο Γκρίφιθ του Δουβλίνου και αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Υ.Γ. Σ΄ αγαπώ" (2004), ήταν πρώτο στη λίστα των μπεστ σέλερ στην Ιρλανδία, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία και συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα καλύτερα βιβλία πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων για την ίδια χρονιά. Κυκλοφόρησε σε 22 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και το 2007 γυρίστηκε ταινία στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστές τη Χίλαρι Σουάνκ και τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Ανάλογη επιτυχία σημείωσε και το επόμενο μυθιστόρημά της, "Στην άκρη του ουράνιου τόξου".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παρασκευή Αυγουστίνου (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
440
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.662 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση