Λόγια θανάτου και αγάπης
zoom in

"ΝΕΙΚΟΣ": Με αίμα, κόπρο και στάχτη τα λόγια μου φτιάχνω το πινάκιο του πατρός συνθλίβω στη λάρνακα του νόμου λόγου λόγον εξοχετεύων και τα κοτυλήδονα της μέθης βυθίζουν την πόλη στο λείψανο ασήμι του νείκους

Βίλλη Γούσιου (Εικονογράφος)

Η Βίλλη Γούσιου είναι εικαστικός με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σπούδασε στη Σχολή Kαλών Tεχνών του Saint Etienne της Γαλλίας με μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του Πολεοδομικού Design. Έργα της έχουν εκτεθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Tripl΄art όπου τα εικαστικά συνυπάρχουν με την ποίηση. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Θ. Γιαννόπουλος (Συγγραφέας)

O Γιώργος Γιαννόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Από το 1995 εκδίδει και διευθύνει το περιοδικό ΕΝΕΚΕΝ και τις ομότιτλες εκδόσεις. Έχουν κυκλοφορήσει οι ποιητικές του συλλογές "Διαδρομή" (2000), "Το θέρος των βροτών" (2010) και "Λόγια θανάτου και αγάπης" (2015) καθώς και το μυθιστόρημα "Το μαύρο βιβλίο" (2003). Κείμενα και ποιήματά του έχουν με ταφραστεί σε διάφορες γλώσσες. Η ποιητική συλλογή "Λόγια θανάτου και αγάπης" ηχογραφήθηκε σε στούντιο και κυκλοφορεί σε cd.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
74
Διαστάσεις:
21χ13
Βάρος:
0.104 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση