Πλησίασέ με
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πλησίασέ με

Μυθιστόρημα

A. L. Jackson

Ο Τζάρεντ Χολτ δεν πίστευε ποτέ ότι άξιζε κάτι από τα δύο μέχρι που τα βρήκε στην αγκαλιά της Αλίνα Μουρ. Η Άλι πάντα αγαπούσε τον Τζάρεντ και είναι πανέτοιμη για το μέλλον που σχεδιάζουν μαζί. Ο Τζάρεντ, όμως, σκέφτεται την οικογένειά του. Και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του γιʼ αυτό που τους συνέβη. Πώς είναι δυνατόν να απολαμβάνει την ίδια ευτυχία που κάποτε εκείνος κατέστρεψε;
Ξέρει ότι, για να είναι αντάξιος της Άλι, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να ξεφύγει και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Όταν, όμως, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τους δαίμονές του, αυτοί αποδεικνύονται χειρότεροι απʼ ό,τι νόμιζε: ένας επικίνδυνος συνδυασμός ζήλιας, ψεμάτων και ανέντιμων προθέσεων. Όταν οι προθέσεις αυτές απειλούν πλέον την Άλι, ο Τζάρεντ χάνει τον έλεγχο, ενδίδοντας στην οργή εκείνη που του «χάρισε» τη φήμη του κακού παιδιού τόσα χρόνια πριν. Και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει... ακόμα κι αν αυτό τον καταστρέψει.

Μιχάλης Μακρόπουλος

Μιχάλης Μακρόπουλος (Μεταφραστής)

Ο Μιχάλης Μακρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και σπούδασε βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έζησε εννέα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Πλέον κατοικεί στη Λευκάδα με τη σύζυγό του και με τα δυο τους παιδιά, και περνά μεγάλα διαστήματα στο Δελβινάκι Πωγωνίου στην Ήπειρο. Εργάζεται ως μεταφραστής λογοτεχνίας από τα αγγλικά και τα γαλλικά (έχοντας μεταφράσει αρκετά έργα των Ernest Hemingway, Truman Capote, F.S. Fitzgerald, John Steinbeck, Ray Bradbury, Stephen King, Saul Bellow, Richard Powers, Michel Faber, Antoine de Saint-Exupery, Martin Amis, κ.ά.). Έχει εκδώσει τα βιβλία για ενήλικες: "Η θλίψη στα μάτια του ποντικού", Οδυσσέας 1996, "Η Ιουλία είχε ένα πόδι", Οδυσσέας 1998, "Ιστορίες για μικροσκοπικά και γιγαντιαία πλάσματα", Οξύ 2000, "Το τέρας και ο έρωτας", Εστία 2002, "Η μαγική εκδρομή", Εστία 2005, "Το τέλος του ταξιδιού", Εστία 2006, "Η άδεια καρέκλα", Καστανιώτης 2007, "Σπουργίτω και Γράχαμ", Γιάννης Πικραμένος, 2012, "Οδοιπορικό στο Πωγώνι" (κείμενα, φωτογραφίες), Fagotto, 2013, "Το δέντρο του Ιούδα", Κίχλη, 2014, καθώς και πέντε βιβλία για παιδιά. Κείμενα και κριτικές του δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά (diastixo.gr, "Φρέαρ", κ.ά.). Εργάζεται ως μεταφραστής λογοτεχνίας.

A. L. Jackson

A. L. Jackson (Συγγραφέας)

Η Α. Λ. Τζάκσον είναι συγγραφέας ευπώλητων βιβλίων, με τα μυθιστορήματά της να φιγουράρουν στις λίστες των New York Times. Ανακάλυψε την αγάπη της για τη συγγραφή όταν ήταν νέα μητέρα και φοιτήτρια. Έγραφε στο ημερολόγιό της διηγήματα και ποιήματα, εμπνεόμενη από τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές της καθημερινότητας. Χρόνια μετά, μοιράστηκε μία από τις ιστορίες της με δύο από τις στενότερες φίλες της, και, με την ενθάρρυνσή τους, η ιστορία αυτή έγινε το πρώτο της ολοκληρωμένο μυθιστόρημα. Η Α. Λ. Τζάκσον περνάει τον καιρό της γράφοντας στη Νότια Αριζόνα, όπου μένει με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους. Τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στα πρόσωπα που αγαπά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
496
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.603 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση