Νεκροί σε αδιέξοδο
zoom in
19.90€ -10% 17.91€

Η Σούκι Στάκχαουζ, ως τηλεπαθητική, συνειδητοποίησε από πολύ νωρίς ότι είναι προτιμότερο να μη γνωρίζει κάποια πράγματα. Για παράδειγμα, ότι ο Έρικ τρέφεται και από άλλη, νεότερη γυναίκα. Παρότι θα ήθελε να πει κάνα-δυο πραγματάκια σχετικά, πρέπει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, αφού ο Φελίπε ντε Κάστρο, ο Βαμπιροβασιλιάς της Λουιζιάνας, βρίσκεται στην πόλη. Το κερασάκι στην τούρτα; Ένα ανθρώπινο πτώμα στην αυλή του Έρικ.

Η διαλεύκανση του φονικού πέφτει στις πλάτες της Σούκι και του Μπιλ, του επίσημου πραγματογνώμονα της Περιοχής 5. Η Σούκι θέλει να πιστεύει πως αυτήν τη φορά η μοίρα της νεκρής δεν έχει καμία σχέση με την ίδια. Μα κάνει λάθος. Ένας εχθρός, πολύ πιο πανούργος απ’ όσο η ίδια υποψιάζεται, έχει βαλθεί να συντρίψει το σύμπαν της.

Ελένη Μιχαλοπούλου (Μεταφραστής)


Charlaine Harris

Charlaine Harris (Συγγραφέας)

Η Σαρλάιν Χάρρις γράφει βιβλία μυστηρίου για πάνω από είκοσι χρόνια. Μεταξύ των συγγραφικών της επιτευγμάτων περιλαμβάνονται και αρκετά θεατρικά έργα. Είναι γέννημα θρέμα Μισισιπή, μητέρα τριών παιδιών, φιλόλογος, καθώς και πρώην αθλήτρια της άρσης βαρών και του καράτε. Σήμερα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συγγραφείς μυστηρίου της Αμερικής. Στην πολυβραβευμένη της σειρά "Τα βαμπίρ του Νότου" συνδυάζει αριστοτεχνικά το μεταφυσικό με το σασπένς, τον ρομαντισμό και το χιούμορ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
392
Διαστάσεις:
20.5x13.5
Βάρος:
0.591 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση