Ο καταζητούμενος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο καταζητούμενος

Lee Child

8.00€ -26% 5.92€

Αν είσαι τόσο μεγαλόσωμος και εκφοβιστικός όσο ο Τζακ Ρίτσερ -και επιπλέον έχεις και μια πρόσφατα σπασμένη μύτη- δεν έχεις πολλές πιθανότητες να σε πάρουν όταν κάνεις οτοστόπ. Όμως ο Ρίτσερ έχει μια σοβαρή εκκρεμότητα που τον περιμένει στη Βιρτζίνια, γι` αυτό δεν το βάζει κάτω. Ώσπου κάποια στιγμή, ένα αυτοκίνητο σταματάει επιτέλους μπροστά του. Επιβάτες του είναι δυο άντρες και μια γυναίκα.

Μέσα σε λίγα κιόλας λεπτά γίνεται φανερό πως όλοι τους λένε ψέματα για τα πάντα -και λίγο πιο κάτω πέφτουν σε μπλόκο της αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο. Κάτι έχει συμβεί και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες...

Θα περάσουν επειδή οι τρεις είναι αθώοι; Ή μήπως επειδή τώρα έχουν γίνει τέσσερις; Μήπως ο Ρίτσερ τους χρησιμεύει απλώς για προκάλυμμα;

Με τη χαρακτηριστική του αλάθητη πλοκή και μια αγωνία που κάνει τους παλμούς να ανεβαίνουν, το Ο Καταζητούμενος είναι ένας ακόμη συγγραφικός θρίαμβος του Λη Τσάιλντ.

Lee Child

Lee Child (Συγγραφέας)

Ο Λη Τσάιλντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βιομηχανική περιοχή των Μίντλαντς της Αγγλίας. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε για είκοσι χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Μέχρι τώρα έχει γράψει δώδεκα βιβλία με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, τον μοναχικό περιπλανώμενο πρώην αστυνομικό του στρατού, που έγιναν όλα διεθνείς επιτυχίες. Ο συγγραφέας σήμερα ζει στο Μανχάταν και στη Νότια Γαλλία. Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στη μουσική, στο διάβασμα και στην ομάδα των Γιάνκις, την Άτον Βίλα και τη Μαρσέιγ.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
480
Διαστάσεις:
19x12.5
Βάρος:
0.272 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση