Αυτό το ελάφι είναι δικό μου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αυτό το ελάφι είναι δικό μου

Oliver Jeffers

12.90€ -27% 9.42€

Ο Γουίλι είχε ένα ελάφι. Δεν το είχε από πάντα. Το ελάφι είχε έρθει σ΄ αυτόν πριν λίγο καιρό. Του Γουίλι του είχε περάσει από το μυαλό ότι, επειδή είχε έρθει σʼ αυτόν, δεν σήμαινε ότι είναι και δικό του. Παρόλα αυτά, σκέφτηκε να ονομάσει το ελάφι Μαρσέλ.

Τις περισσότερες φορές ο Μαρσέλ ήταν πολύ υπάκουος και έμοιαζε να ακολουθεί σχεδόν κατά γράμμα τους "Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς ενός Κατοικίδιου". Φαντάσου όμως την έκπληξη του Γουίλι όταν, μια μέρα, ενώ βρίσκονταν βαθιά στο δάσος, κάποιος του είπε ότι ο Μαρσέλ είχε άλλο όνομα κι ότι ανήκε σ΄ εκείνον!
Σε ποιον ανήκει τελικά ο Μαρσέλ (αν τον λένε μόνο Μαρσέλ);

Μια υπέροχα εικονογραφημένη ιστορία από τον αγαπημένο συγγραφέα και εικονογράφο Όλιβερ Τζέφερς, που θα μας βάλει να σκεφτούμε αν, τελικά, υπάρχει κάτι στον κόσμο που μας ανήκει. Υπάρχει;

Φίλιππος Μανδηλαράς

Φίλιππος Μανδηλαράς (Μεταφραστής)

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Έχει δημιουργήσει μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. ("Εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά" cd-rom και εκπαιδευτική μέθοδος, Εκδόσεις Πατάκη 1998 και 2000 αντίστοιχα) και έχει γράψει και εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά όλων των ηλικιών στις Εκδόσεις Πατάκη και Φυτράκη.

Oliver Jeffers

Oliver Jeffers (Συγγραφέας)

Ο Όλιβερ Τζέφερς είναι ζωγράφος και παραμυθάς, δημοφιλής για τις εικονογραφήσεις και τις τυπωμένες με χειρόγραφα στοιχεία ιστορίες του. Ασχολείται επίσης με την παραστατική ζωγραφική και τις εικαστικές εγκαταστάσεις. Τα εικονογραφημένα βιβλία του, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται πασίγνωστα βιβλία όπως το "Πιγκουίνος χάθηκε, Πιγκουίνος βρέθηκε", το οποίο ενέπνευσε την ομώνυμη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους, έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε πάνω από τριάντα γλώσσες. Γεννημένος στο Μπέλφαστ, ζει πλέον στον Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Περισσότερα για τα βιβλία του Oliver Jeffers και τον ίδιο μπορείτε να δείτε εδώ: http://ikarosbooks.gr/authors/jeffers-oliver
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
29x23
Βάρος:
0.474 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση