Μαθηματικά οικονομικών επιστημών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθηματικά οικονομικών επιστημών

Συλλογικό έργο

Ray Rees

Michael Hoy

97.54€ -30% 68.08€

Το βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τον τίτλο Mathe- matics for Economics από τις εκδόσεις MIT Press, προσφέρει μια ολο- κληρωμένη παρουσίαση των Μαθηματικών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Οικονομικής Ανάλυσης.

Μετά από μια ανασκόπηση της Θεωρίας Συνόλων, Αριθμών και Συναρτήσεων, το βιβλίο εισέρχεται στο Διαφορικό Λογισμό και αναπτύσσει τις έννοιες του ορίου και της συνέχειας μονομεταβλητών συναρτήσεων, αναλύει θέματα της Γραμμικής Άλγεβρας, επεκτείνεται στις πολυμεταβλητές συναρτήσεις και κλείνει με τη Δυναμική Ανάλυση. Ενώ ακολουθείται η λογική της ανάπτυξης των μαθηματικών εννοιών, για καλύτερη κατανόηση και για την καλλιέργεια της ικανότητας των φοι- τητών στην επίλυση προβλημάτων το βιβλίο περιλαμβάνει πληθώρα παραδειγμάτων και εφαρμογών στις Οικονομικές Επιστήμες.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Michael Hoy (Συγγραφέας)

O καθηγητής Michael Hoy διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, στο Ontario του Καναδά. Δίδαξε επίσης στο Queens Uni- versity και στο University of Western Ontario.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

John Livernois (Συγγραφέας)

Ο καθηγητής John Livernois είναι Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, όπου και διδάσκει. Δίδαξε επίσης στα Πανεπιστήμια Southampton και Alberta.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Chris McKenna (Συγγραφέας)

O καθηγητής Chris McKenna διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf, του οποίου υπήρξε Πρόεδρος. Δίδαξε επίσης στο Austra- lian National University
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Thanasis Stengos (Συγγραφέας)

O καθηγητής Thanasis Stengos διδάσκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του University of Guelf. Δίδαξε επίσης στο Queen?s University, στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, και στο European University Institute.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής)

Ο Ανδρέας Σοκοδήμος είναι οικονομολόγος - μεταφραστής, διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Newcastle της Αγγλίας.

Γιάννης Κυρίτσης (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
905
Διαστάσεις:
28x21
Βάρος:
2.655 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση