Έρχεται ο Ίνξορ
zoom in
11.84€ -24% 9.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601647241

  • Κατηγορίες:

    Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Πατάκη

Αν θέλετε να διαβάσετε μια φυσιολογική ιστορία, καλύτερα να σταματήσετε τώρα. Αν, πάλι, θέλετε να μάθετε πώς είναι η ζωή με ρούχα από σενιτόλη και σάντουιτς με καντρίλι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε...
`Είμαι εξωγήινος. Ονομάζομαι Ίνξορ και ζω στην Κροαλία, στο βόρειο άκρο της Πετιλάνδης`.

Ο εντεκάχρονος Ίνξορ ονειρεύεται να εξερευνήσει τη Γη και -κυρίως- να κερδίσει την καρδιά της ακατάδεχτης Μία Σαβόρ. Θα τα καταφέρει τελικά;
Ένα μυθιστόρημα γεμάτο υπερηχητικά ταξίδια, απαγωγές, πυραυλακάτους, οικογενειακούς καβγάδες και πραγματική αγάπη. Μια ιστορία γύρω από το τι σημαίνει να μεγαλώνεις και να νιώθεις παντού ξένος. Και επίσης μια πρόβα για τη συναρπαστική περιπέτεια της συμφιλίωσης -με τον εαυτό μας και με τους άλλους.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αμάντα Μιχαλοπούλου

Αμάντα Μιχαλοπούλου (Συγγραφέας)

Η Αμάντα Μιχαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 1966. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και δημοσιογραφία στο Παρίσι, στο C.F.P.J. Από το 1990 αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Καθημερινή". Πρωτοεμφανίστηκε στη λογοτεχνία με το βραβείο διηγήματος του περιοδικού "Ρεύματα" και τη συλλογή διηγημάτων "Έξω η ζωή είναι πολύχρωμη". Ακολούθησαν πέντε μυθιστορήματα ενώ παράλληλα έχει γράψει βιβλία για την παιδική σειρά "Οικογενειακή Πινακοθήκη", παραμύθια και άλλα παιδικά βιβλία. Τα βιβλία της κυκλοφορούν στα γερμανικά από τις εκδόσεις Rotbuch. Διηγήματά της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, σερβικά και τσέχικα. (φωτογραφία: Δημήτρης Τσουμπλέκας, 2001)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σοφία Τουλιάτου

Σοφία Τουλιάτου (Εικονογράφος)

Η Σοφία Τουλιάτου αποφοίτησε από το τμήμα Γραφιοτικής του ΤΕΙ Αθήνας. Δουλεύει ως εικονογράφος, κυρίως στον τομέα των παιδικών εκδόσεων, και μαζί με τον Πέτρο Μπουλούμπαση αποτελούν τη δημιουργική ομάδα magicpencil. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Βλέπει τη δουλειά της ως παιχνίδι και αυτό το θεωρεί το μεγαλύτερό της προτέρημα.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
173
Διαστάσεις:
22x15
Βάρος:
0.407 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση