Φεγγάρι στον τοίχο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φεγγάρι στον τοίχο

Cath Crowley

Το σχολείο τελείωσε και η Λούσι ξέρει τον τέλειο τρόπο για να το γιορτάσει: απόψε θα βρει τον Σάντοου, το μυστηριώδες αγόρι που κάνει γκράφιτι στους τοίχους της πόλης. Είναι σίγουρα κάπου εκεί έξω κι απλώνει τα χρώματά του, ξεδιπλώνει φτερά πουλιών και μπλε ουρανούς μέσα στη νύχτα. Ο Σάντοου ζωγραφίζει τόσο όμορφα που η Λούσι θα μπορούσε να τον ερωτευτεί. Όταν ο Εντ, ένας τύπος που η Λούσι αποφεύγει από το τελευταίο ατυχές ραντεβού τους, της λέει ότι ξέρει που να βρει τον Σάντοου, ξεκινούν μία νυχτερινή αναζήτηση στους δρόμους της πόλης. Η Λούσι έχει τουλάχιστον επτά ώρες πριν το ξημέρωμα, μέχρι να βρει αυτό που θέλει.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Cath Crowley

Cath Crowley (Συγγραφέας)

H Cath Crowley μεγάλωσε στη Βικτώρια της Αυστραλίας. Σπούδασε επαγγελματική γραφή και επιμέλεια κειμένων στο Royal Melbourne Institute of Technology και εργάζεται ως συγγραφέας και δασκάλα μερικής απασχόλησης στη Μελβούρνη. Στην Αυστραλία το "Φεγγάρι στον τοίχο" κέρδισε το Κρατικό Βραβείο, καθώς και το βραβείο Ethel Turner στην κατηγορία της Νεανικής Λογοτεχνίας. Επίσης ήταν υποψήφιο για το βραβείο Βιβλίο της Χρονιάς. Τα βιβλία της Cath Crowley χαρακτηρίζονται από τους αναγνώστες "απίστευτα" και "αξέχαστα".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
284
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.438 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση