Αλλεπάλληλα κρούσματα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αλλεπάλληλα κρούσματα

Tess Gerritsen

Η νυχτερινή βάρδια στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου Σπρίνγκερ κυλά συνήθως ήσυχα για τη δόκτορα Τόμπι Χάρπερ. Ώσπου ένα βράδυ ένας ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση και παραλήρημα εξαφανίζεται χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί.
Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της απόλυσης, η Τόμπι αρχίζει ν΄αναζητά τα ίχνη του. Και η αγωνία της μεγαλώνει όταν ένας άλλος ασθενής, που μεταφέρεται με τα ίδια συμπτώματα στο νοσοκομείο, πεθαίνει...
Οι φόβοι πως η εγκεφαλική μόλυνση που ευθύνεται για τα δύο κρούσματα ίσως απειλεί και άλλες ζωές μεγαλώνουν. Αλλά η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν οι έρευνες της Τόμπι την οδηγούν στις ύποπτες επαφές που διατηρεί μια νεαρή έγκυος πόρνη με μια μυστηριώδη κλινική.
Η αλήθεια ξεπερνά οτιδήποτε είχε φανταστεί ως τότε η Τόμπι: η φονική ασθένεια είναι απλώς μία παράμετρος ενός απάνθρωπου, ασύλληπτου σχεδίου. Και η ανακάλυψή της θέτει τώρα σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή...

Παλμύρα Ισμυρίδου (Μεταφραστής)


Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (Συγγραφέας)

Η Τες Γκέριτσεν εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα παθολόγου για να αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και τη συγγραφή. Με το πρώτο της μυθιστόρημα, "Harvest" που ανέβηκε στις πρώτες θέσεις της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times, αναγνωρίστηκε ως μια νέα λαμπρή παρουσία στο χώρο του ιατρικού θρίλερ. Ακολούθησαν, με εξίσου θεαματική επιτυχία, τα "Αλλεπάλληλα κρούσματα", το "Σύνδρομο της βίας", και η "Άγνωστη απειλή", του οποίου τα κινηματογραφικά δικαιώματα αγόρασε η New Line Cinema. Η συγγραφέας ζει με την οικογένειά της στο Μέιν.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
410
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.454 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση