Ιστορίες από το σύμπαν της DC Comics
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ιστορίες από το σύμπαν της DC Comics

Alan Moore

18.90€ -10% 17.01€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604971541

  • Κατηγορίες:

    Κόμιξ | Graphic Novels , Χόμπι

  • Έτος κυκλοφορίας

    2012

  • Εκδότης

    Anubis

Ο Βρετανός δημιουργός Alan Moore θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς κόμιξ όλων των εποχών, έχοντας υπογράψει αριστουργήματα που σημάδεψαν ανεξίτηλα την εξέλιξη του είδους, όπως το "Watchmen" και το "V For Vendetta". Η ανθολογία "Ιστορίες από το σύμπαν της DC Comics" περιλαμβάνει εννέα εικονογραφημένες ιστορίες με πρωταγωνιστές διάσημους υπερήρωες της DC Comics, όπως ο Superman, ο Batman και η Wonder Woman, οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της δημιουργικής φαντασίας και του ταλέντου ενός συγγραφέα που άλλαξε για πάντα το χώρο των κόμιξ.

Klaus Janson (Εικονογράφος)


Dave Gibbons

Dave Gibbons (Εικονογράφος)

O Dave Gibbons ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1973. Υπήρξε συχνός συνεργάτης του βρετανικού περιοδικού 2000 AD, στο οποίο εικονογράφησε περίφημες ιστορίες, όπως οι Harlem Heroes, Dan Dare και Rogue Trooper. To 1982 ξεκίνησε τη μακρόχρονη συνεργασία του με την DC Comics, για την οποία φιλοτέχνησε τη σειρά Green Lantern. Από τότε έχει γράψει και εικονογραφήσει ιστορίες με πολλούς από τους σπουδαιότερους χαρακτήρες των εκδόσεων, όπως ο Superman και ο Batman.

Bill Willingham (Εικονογράφος)


George Freeman (Εικονογράφος)


Rick Veitch (Εικονογράφος)


Joe Orlando (Εικονογράφος)


Kevin O΄ Neil (Εικονογράφος)


Paris Cullins (Εικονογράφος)


Alan Moore (Συγγραφέας)

O Alan Moore είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς της σύγχρονης comic art, καθώς τα έργα του, όπως τα "Watchmen", "V for Vendetta", "From Hell", "Miracleman" και "Swamp Thing", έχουν τιμηθεί με τα μεγαλύτερα βραβεία του κόσμου. Επίσης είναι ο ιθύνων νους πίσω από την εταιρεία America΄s Best Comics, με την οποία έχει εκδώσει (σε συνεργασία με ταλαντούχους εικονογράφους) τα "The League of Extraordinary Gentlemen", "Promethea", "Tom Strong", "Tomorrow Stories" και "Top Ten". O Moore θεωρείται πρωτοπόρος του χώρου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έχει επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά δημιουργών, ενώ η δουλειά του έχει αγαπηθεί από πάρα πολλούς αναγνώστες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ηλίας Τσιάρας (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
144
Διαστάσεις:
26χ17
Βάρος:
0.393 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση