Τα 39 στοιχεία: Μέσα στο τούνελ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Τα 39 στοιχεία: Μέσα στο τούνελ

Margaret Peterson Haddix

16.80€ -10% 15.12€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604229956

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2011

  • Εκδότης

    Άγκυρα

Η δεκατετράχρονη Έιμι Κέιχιλ και ο μικρός της αδερφός Νταν, κουράστηκαν πια. Δεν έχουν μόνο τον αγώνα τους να βρουν πρώτοι τα 39 στοιχεία. Έχουν και να ενώσουν ξανά τη διαλυμένη τους οικογένεια: τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τους γονείς τους. Αλλά η Έιμι και ο Νταν δεν βγήκαν ζωντανοί από εκρήξεις και δολοφονικές απόπειρες για το τίποτα. Έχουν το σχέδιό τους: θέλουν να φέρουν σε πέρας το Κυνήγι των 39 Στοιχείων με τους δικούς τους όρους. Αλλά... υπάρχει ένα τελευταίο, ένα μοιραίο μυστικό, που οι Μαντριγκάλ δεν τους αποκάλυψαν. Ένα μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει για την Έιμι και για τον Νταν -και για τον κόσμο ολόκληρο- τα πάντα...
Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Margaret Peterson Haddix

Margaret Peterson Haddix (Συγγραφέας)

Η Μάργκαρετ Πίττερσον Χάντιξ έχει γράψει μια σειρά από πολύ επιτυχημένα μυθιστορήματα για νέους. Τα βιβλία της έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία και ψηφίστηκε ως η αγαπημένη συγγραφέας νεανικών βιβλίων σε είκοσι οκτώ πολιτείες της Αμερικής. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, όπου σπούδασε δημιουργική γραφή, δημοσιογραφία και ιστορία, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και δασκάλα. Ζει στο Κολόμπους του Οχάιο με το σύζυγό της Νταγκ και τα δύο τους παιδιά, Μέρεντιθ και Κόνορ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
10
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
374
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.56 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση