Γι΄ αυτόν που πεθαίνει
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γι΄ αυτόν που πεθαίνει

Ερωτήσεις - απαντήσεις

Elisabeth Kubler - Ross

H Elisabeth Kubler - Ross απαντά σ΄ ερωτήσεις γύρω από θέματα, όπως η αποδοχή του τέλους της ζωής, η αυτοκτονία, οι ανίατες αρρώστιες κι η ευθανασία, η αποκάλυψη στον άρωστο για τη σοβαρότητα της αρρώστιας του, οι ειδικές δυσκολίες που περιβάλλουν το θάνατο κτλ.

Στα τελευταία πέντε χρόνια, η ψυχίατρος ΕElisabeth Kubler - Ross απάντησε σε πλήθος ερωτήσεις επαγγελματιών και οικογενειών που συνέβη να καταγίνουν με τη φροντίδα ετοιμοθάνατων ασθενών. Γιατροί, νοσοκόμοι, ιερείς, κοινωνικοί λειτουργοί και κοινοί άνθρωποι απ΄ όλη τη χώρα έχουν μετάσχει στα σεμινάριά της και της υπόβαλαν ερωτήσεις απάνω σε προβλήματα που τους απασχολούσαν. Πολλοί απ΄ αυτούς είχαν διαβάσει το μεγάλης κυκλοφορίας βιβλίο της "Αυτός που πεθαίνει" και προσπαθούσαν να εφαρμόσουν τις ιδέες που προβάλλονται σ΄ αυτό. Αυτή εδώ η έκδοση συγκεντρώνει τις συνηθέστερες ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έδωσε η συγγραφεύς.

Elisabeth Kubler - Ross

Elisabeth Kubler - Ross (Συγγραφέας)

H Elisabeth Kubler - Ross, M.D., άλλαξε ριζικά τον τρόπο που εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν το θάνατο και αυτούς που πεθαίνουν και έχει υπάρξει ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της κίνησης δημιουργίας ξενώνων για τους ανθρώπους που πεθαίνουν. Πριν από τριάντα πέντε χρόνια, στο βιβλίο της "On death and dying" -ένα από τα πενήντα πιο σημαντικά βιβλία του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το New York Public Library- διατύπωσε την παγκόσμια αποδεκτή πλέον θεωρία της για τα πέντε στάδια που περνούν όσοι πεθαίνουν: άρνηση, θυμός, διαπραγμάτευση, κατάθλιψη και αποδοχή. Έχει τιμηθεί με πάνω από είκοσι πέντε διδακτορικούς τίτλους. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα πέντε γλώσσες. Πέθανε από φυσικά αίτια το Σεπτέμβριο του 2004.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φρίξος Π. Βραχάς (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
175
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.239 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση