61 ώρες
zoom in

Χειμώνας στη Νότια Ντακότα. Πυκνό χιόνι, παγωμένοι δρόμοι, ένας κουρασμένος οδηγός. Ένα λεωφορείο ντεραπάρει και καθηλώνεται μέσα στη χιονοθύελλα.

Σε μια μικρή πόλη, τριάντα χιλιόμετρα πιο πέρα, μια ευάλωτη μάρτυρας φρουρείται μέρα-νύχτα. Λίγο πιο κάτω, υπάρχει ένα μυστηριώδες πέτρινο κτίριο που στέκει ολομόναχο στην ερημιά. Και πολύ μακρύτερα από κει, στο λουσμένο στον ήλιο Μεξικό, ένας αδίστακτος άντρας ελέγχει τα πάντα από το κρησφύγετό του.

Ο Τζακ Ρίτσερ βρέθηκε τυχαία στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου, κάνοντας οτοστόπ. Όταν δεν έχεις ούτε προορισμό ούτε αποσκευές, η ζωή είναι απλή. Αλλά και δύσκολη, όταν ξεμένεις σ΄ ένα χιονισμένο δρόμο χωρίς καν ένα πανωφόρι. Όμως για όλα τ΄ άλλα είναι πλήρως εφοδιασμένος.

Όχι πως πάει γυρεύοντας για μπλεξίματα. Δεν έχει καμιά λόξα να επιβάλει το δίκαιο. Απλώς δεν του αρέσουν αυτοί που επιβάλλουν το άδικο...

Lee Child

Lee Child (Συγγραφέας)

Ο Λη Τσάιλντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βιομηχανική περιοχή των Μίντλαντς της Αγγλίας. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε για είκοσι χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση. Μέχρι τώρα έχει γράψει δώδεκα βιβλία με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, τον μοναχικό περιπλανώμενο πρώην αστυνομικό του στρατού, που έγιναν όλα διεθνείς επιτυχίες. Ο συγγραφέας σήμερα ζει στο Μανχάταν και στη Νότια Γαλλία. Αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του στη μουσική, στο διάβασμα και στην ομάδα των Γιάνκις, την Άτον Βίλα και τη Μαρσέιγ.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
428
Διαστάσεις:
19x12
Βάρος:
0.26 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση