Το φαινόμενο της σκιάς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το φαινόμενο της σκιάς

Πώς να αποκαλύψετε την κρυφή δύναμη του αληθινού εαυτού σας

Συλλογικό έργο

Deepak Chopra

Marianne Williamson

Πώς να αποκαλύψετε την κρυφή δύναμη του αληθινού εαυτού σας.

Τρεις συγγραφείς με παγκόσμια αναγνώριση ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μοιραστούν με τους αναγνώστες τις γνώσεις τους σχετικά με ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντάμε στο δρόμο προς την ευτυχία: τη σκιά.

Οι τρεις αυτοί διακεκριμένοι δάσκαλοι, καθένας τους με μια χαρακτηριστική προσέγγιση, φωτίζουν
τα σημεία εκείνα του εαυτού μας τα οποία αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε, όμως αυτά συνεχίζουν
να κατευθύνουν τη ζωή μας. Κι αυτό γιατί μόνο όταν αποδεχτούμε απόλυτα τη σκιά μας μπορούμε
να ανακαλύψουμε τα δώρα της πραγματικής μας φύσης.

Συνδυάζοντας τη σοφία τριών ειδικών, "Το Φαινόμενο της Σκιάς" είναι ένας πρακτικός και ταυτόχρονα διεισδυτικός οδηγός στην προσπάθεια να ανακαλύψουμε τη σημασία της σκιάς μας.

Οι συγγραφείς προσφέρουν μια διεισδυτική ματιά στον άγνωστο εαυτό μας, απελευθερώνοντάς μας
από το παρελθόν και ωθώντας μας προς ένα ταξίδι ολοκλήρωσης. Παύοντας να είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια ζωή μισή, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματώσουμε τα όνειρά μας και να διεκδικήσουμε την ευτυχία που δικαιωματικά μας ανήκει.

Χρήστος Καψάλης (Μεταφραστής)


Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Deepak Chopra

Deepak Chopra (Συγγραφέας)

O Deepak Chopra είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της Ψυχοσωματικής Iατρικής και του Aνθρώπινου Δυναμικού. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eίναι ο ιδρυτής του Iδρύματος The Chopra Center for Well Being (www.chopra.com), καθώς και πρόεδρος του Oργανισμού Alliance for a New Humanity (www.anhglobal.org). To περιοδικό Time έχει αναγνωρίσει τον Deepak Chopra ως έναν από τους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του 20ού αιώνα, χαρακτηρίζοντάς τον "ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής". Aπό τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν τα βιβλία του: Zωή Mετά τον Θάνατο, Kάμα Σούτρα και οι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι του Έρωτα, Eιρήνη-ο Mόνος Δρόμος, Tο Bιβλίο των Mυστικών, Άμεση Eκπλήρωση, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Eπιτυχίας, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Γιόγκα, Δύναμη, Eλευθερία και Xάρις, Τέλειο Ξεκίνημα-Eυτυχισμένη Zωή και Mεγαλώνοντας Ξανανιώστε, Ανακαλύπτοντας το Σώμα, Ανασταίνοντας την Ψυχή. www.DeepakChopra.com


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marianne Williamson (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
268
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.409 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση