Ο δρόμος με τις πολλές παγίδες!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο δρόμος με τις πολλές παγίδες!

Sylvie Girardet

7.86€ -10% 7.07€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789608069824

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2011

  • Εκδότης

    Φλούδας

Τα τεραταυτοκίνητα εισέβαλαν στην πόλη των πεζών και τα ζώα κινδυνεύουν. Μέσα από τις κακοτυχίες του κόκκινου μυρμηγκιού στο πεζοδρόμιο, του μικρού πιγκουίνου με το ποδήλατο, του μικρού κοτόπουλου και των φίλων του και της οικογένειας των ινδικών χοίρων στο ταξίδι τους, τα παιδιά ανακαλύπτουν τους κινδύνους του δρόμου και των αυτοκινήτων. Μια αστεία, τρυφερή και διασκεδαστική ιστορία για την ασφάλεια σε μια πόλη, η οποία απευθύνεται στους μικρούς πεζούς και στους μεγάλους αυτοκινητιστές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ανδρέας Καρακίτσιος (Μεταφραστής)

Ο Ανδρέας Καρακίτσιος σπούδασε Φιλολογία και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Από το 1992 διδάσκει μαθήματα παιδικής λογοτεχνίας στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., όπου υπηρετεί ως επίκουρος καθηγητής. Έχει δημοσιεύσει μια σειρά άρθρων και μελετών για θέματα παιδικής λογοτεχνίας σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Sylvie Girardet (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Puig Rosado (Εικονογράφος)

O Puig Rosado γεννήθηκε στην Ισπανία. Ζωγραφίζει και εκθέτει τα έργα του στο Μουσείο En herbe στο Παρίσι, ένα ξεχωριστό μουσείο για παιδιά όπου ανακαλύπτουν την τέχνη και τις επιστήμες.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
71
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.278 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση