Ναι!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ναι!

50 μυστικά από την επιστήμη της πειθούς

Συλλογικό έργο

Robert B. Cialdini

Noah J. Goldstein

19.00€ -26% 14.06€

Οι μικρές αλλαγές, μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην ικανότητά σας να πείθετε· αυτό το βιβλίο θα σας δείξει με ποιον τρόπο θα τα καταφέρετε!

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε την πρόκληση να πείσουμε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουμε. Τι μπορεί να κάνει όμως τους ανθρώπους να λένε "ναι" σε ό,τι τους ζητάμε;

Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε έρευνες τουλάχιστον 60 ετών στην ψυχολογία της πειθούς, αποκαλύπτει πολλά αξιόλογα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να γίνετε περισσότερο πειστικοί, τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι.

Γραμμένο σε συνεργασία με έναν από τους διασημότερους στον κόσμο ειδικούς στην επιρροή, τον καθηγητή Robert Cialdini, το βιβλίο "Ναι!" περιέχει δεκάδες συμβουλές που δεν πρέπει με τίποτε να χάσετε -όλες τεκμηριωμένες επιστημονικά ώστε να ενισχύσουν τις δικές σας ικανότητες πειθούς.

Είτε είστε στέλεχος μιας επιχείρησης είτε ασχολείστε με τον κλάδο των πωλήσεων, είτε θέλετε απλώς να αυξήσετε την επιρροή σας στον κοινωνικό σας περίγυρο, το βιβλίο αυτό θα αποδειχθεί ο πολύτιμος σύμμαχός σας!

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα, ενώ ακολουθεί μια προσεγμένη σειρά για να σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στα μυστικά της πειθούς. Ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφεύγετε και ποιες οι απλές "στρατηγικές" που θα σάς οδηγήσουν στην επιτυχία; Διαβάστε το βιβλίο για να τις ανακαλύψετε!

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert B. Cialdini

Robert B. Cialdini (Συγγραφέας)

O Robert B. Cialdini, Ph.D. σπούδασε στα πανεπιστήμια North Carolina και Columbia. Υπηρετεί σήμερα με διπλή ιδιότητα στο Πανεπιστήμιο Arizona State στο Tempe, ως Regent΄s Professor of Psychology και ως W.P. Carey Distinguished Professor of Marketing, ενώ ανακηρύχθηκε Distinguished Graduate Research Professor. Θεωρείται αυθεντία στον τομέα της επιρροής και της πειθούς και τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύιο αντίτυπα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Noah J. Goldstein (Συγγραφέας)

Ο Dr. Noah J. Goldstein διδάσκει στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Άντερσον του πανεπιστήμίου UCLA στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Steve J. Martin (Συγγραφέας)

Ο Steve J. Martin είναι ο διευθυντής του βρετανικού κλάδου της εταιρείας Influence at Work, (μιας εταιρείας που ειδικεύεται σε στρατηγικές επιρροής). Ο S. Martin έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις, έχει γράψει πλήθος άρθρων που έχουν δημοσιευτεί σε επιχειρηματικά περιοδικά και στον διεθνή τύπο, ενώ είναι συχνά ομιλητής σε συνέδρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σταύρος Καράλης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
296
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.373 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση