Μια σελίδα για κάθε αύριο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μια σελίδα για κάθε αύριο

Μυθιστόρημα

Cecelia Ahern

Η Ταμάρα Γκούντγουιν έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε. Γεννημένη μέσα στα πλούτη, ζούσε πάντα για το εδώ και το τώρα, χωρίς να σκέφτεται καθόλου τι θα φέρει το αύριο. Η ξαφνική απώλεια του πατέρα της, η βαθιά θλίψη της μητέρας της και τα υπέρογκα χρέη που κληρονομούν, δεν τους αφήνουν άλλη επιλογή: αναγκάζονται να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν και να μετακομίσουν στην επαρχία, στο σπίτι των θείων της Ταμάρα.

Φωλιασμένο πλάι στο ερειπωμένο κάστρο Κίλσανι, το σπίτι των θείων της είναι ένας πρωτόγνωρος κόσμος γι΄ αυτήν. Με τη μητέρα της να κλείνεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη της, η Ταμάρα νιώθει μοναξιά και πλήξη και λαχταρά να επιστρέψει στο Δουβλίνο. Μια μέρα, όμως, περνά από το Κίλσανι μια κινητή βιβλιοθήκη που κεντρίζει στη στιγμή το ενδιαφέρον της Ταμάρα. Το βλέμμα της ξεχωρίζει αμέσως ένα μεγάλο, μυστηριώδες δερματόδετο βιβλίο κλειδωμένο με χρυσό λουκέτο. Αυτά που θα ανακαλύψει μέσα στις σελίδες του, της κόβουν την ανάσα και συνταράζουν συθέμελα τον κόσμο της.

"Μια γλυκιά ιστορία, ένας ύμνος στη ζωή"
("Marie Claire")

"Μια μαγευτική και συνάμα συναρπαστική ιστορία"
("Closer")

"Ένα εντυπωσιακό βιβλίο που αποδεικνύει ότι η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ"
("Cosmopolitan")

Βούλα Αυγουστίνου (Μεταφραστής)


Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (Συγγραφέας)

Η Σεσίλια Άχερν γεννήθηκε το 1981 στο Δουβλίνο. Είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Ιρλανδίας Μπέρτι Άχερν. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Κολέγιο Γκρίφιθ του Δουβλίνου και αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά. Το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο "Υ.Γ. Σ΄ αγαπώ" (2004), ήταν πρώτο στη λίστα των μπεστ σέλερ στην Ιρλανδία, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία και συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα καλύτερα βιβλία πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων για την ίδια χρονιά. Κυκλοφόρησε σε 22 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και το 2007 γυρίστηκε ταινία στο Χόλιγουντ, με πρωταγωνιστές τη Χίλαρι Σουάνκ και τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Ανάλογη επιτυχία σημείωσε και το επόμενο μυθιστόρημά της, "Στην άκρη του ουράνιου τόξου".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
351
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.562 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση