Εγώ, η άλλη
zoom in

Η Έμερσον Γουάτς δεν ήθελε να πάει στα εγκαίνια του νέου πολυκαταστήματος. Έπρεπε όμως να συνοδέψει την αδελφή της, τη Φρίντα, που ήθελε να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή. Μαζί του θα ήταν και η Νίκι Χάουαρντ, το σούπερ μοντέλο.

Πού να ΄ξερε, όμως, η Εμ ότι ένα παράξενο δυστύχημα θα άλλαζε τη ζωή της μια για πάντα! Και από αγοροκόριτσο θα κατέληγε ένα από τα διασημότερα τοπ μόντελ του πλανήτη. Τα περιοδικά την παρακαλούν για μια φωτογράφηση, οι άνδρες την πολιορκούν σε κάθε της βήμα, οι παπαράτσι την κυνηγούν... Η Εμ θα πρέπει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις ενός ζόρικου επαγγέλματος, αλλά και να αποδείξει στον έρωτα της ζωής της ότι τα μοντέλα κάθε άλλο παρά ανεγκέφαλα είναι... τουλάχιστον ένα μοντέλο συγκεκριμένα.

Η Νίκι Χάουαρντ ήρθε για να μείνει!

Μαίρη Γραμμένου (Μεταφραστής)


Meg Cabot

Meg Cabot (Συγγραφέας)

Η Μεγκ Κάμποτ έχει ζήσει στην Ιντιάνα, στην Καλιφόρνια και στη Γαλλία. Έχει εργαστεί ως υποδιευθύντρια της φοιτητικής λέσχης ενός πανεπιστημίου κι έχει γράψει ιστορικά ρομαντικά μυθιστορήματα (με διαφορετικό όνομα). Ακόμη περιμένει τους πραγματικούς της γονείς, το βασιλιά και τη βασίλισσα, να έρθουν και να την επαναφέρουν στο θρόνο που της ανήκει δικαιωματικά. Για την ώρα ζει στη Νέα Υόρκη με τον άντρα της και τη μονόφθαλμη γάτα της την Ενριέττα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
329
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.509 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση