World of WarCraft: Μάγος
zoom in

O Άονταν είναι γόνος μιας από τις πιο ξακουστές οικογένειες πολεμιστών στο Άζεροθ. Ο ίδιος, όμως, δεν γεννήθηκε αρκετά δυνατός για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας μάχης σώμα με σώμα. Είναι αδύναμος, μελετηρός κι επιθυμεί διακαώς να γίνει μάγος. Μετά την απαγόρευση του πατέρα του, ο νεαρός Άονταν φεύγει και αποφασίζει να πάει στο Ντάλαραν, στην πόλη των μάγων, όπου θα μπορέσει να μελετήσει τις μαγικές τέχνες.

Το όνειρο του Άονταν διαλύεται βίαια όταν ένα σμήνος γαλάζιων δράκων επιτίθεται στο Ντάλαραν. Παρ΄ όλο που είναι μακριά από το σπίτι του, ο νεαρός μάγος βρίσκει αναπάντεχη χείρα βοήθεια από ένα χαμένο μέλος της οικογένειάς του που βρισκόταν κοντά του εδώ και πολύ καιρό: τον θείο του τον Κρέβαν. Μόλις ο Κρέβαν καταφέρνει να δραπετεύσει από τις μαγικές φυλακές του Ντάλαραν, παίρνει τον νεαρό Άονταν υπό την προστασία του και μαζί προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή της πόλης. Ο κίνδυνος ο οποίος απειλεί την πόλη των μάγων, όμως, έχει πολύ πιο σκοτεινές πτυχές, ενώ ο Άονταν ίσως να είναι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή του Ντάλαραν και να έτσι λάβει τη θέση του στο πάνθεον των ηρώων της οικογένειάς του...

Richard A. Knaak

Richard A. Knaak (Συγγραφέας)

Ο Richard A. Knaak γράφει για τον κόσμο του Dragonlance από το 1987, οπότε δημοσιεύτηκε το πρώτο διήγημά του στο The Magic of Krynn. Από τότε έχει γράψει περισσότερα από δέκα διηγήματα και πέντε μυθιστορήματα για τον ίδιο κόσμο, στα οποία περιλαμβάνεται ο "Θρύλος του Χούμα", που εμφανίστηκε στη λιστα των best-sellers των Times της Νέας Υόρκης. Ο Knaak είναι επίσης συγγραφέας των σειρών Dragonrealm και αρκετών σύγχρονων έργων φαντασίας, ενώ έγραψε και για τις σειρές Diablo και Warcraft, που βασίστηκαν στα ομώνυμα computer games με την παγκόσμια απήχηση. Έχει ξεκινήσει τη συγγραφή της πολύτομης σειράς "The Minotaur wars", από την οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα βιβλία "Night of blood" και "Tides of blood". Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Αρκάνσας και το Σικάγο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ορέστης Μανούσος (Μεταφραστής)

Ο Ορέστης Μανούσος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο "Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας" και στη συνέχεια Κοινωνιολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Φανατικός computer-gamer, αρθρογραφούσε από πιτσιρικάς στο περιοδικό PC Master. Αργότερα ασχολήθηκε με μεταφράσεις γνωστών έργων Ε.Φ. και Fantasy τόσο στο χώρο του βιβλίου όσο και σε εκείνο των Comics. Aπό το 2008 εργάζεται στις εκδόσεις Anubis ως Υπεύθυνος Τομέα Manga.


Ryo Kawakami

Ryo Kawakami (Εικονογράφος)

O Ryo Kawakami γεννήθηκε στη νήσο Μιγιάκο της Ιαπωνίας. Μέχρι το 1990 ζούσε στην Οκινάουα, αλλά στη συνέχεια η οικογένειά του μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα ζει στο Greenville της Βόρειας Καρολίνας, όπου σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ήρθε δεύτερος στο διαγωνισμό της Tokyopop για ανερχόμενους σχεδιαστές manga με το έργο του "Little Miss Witch Hater". Το πρώτο του έργο "Orange Crows", έχει εκδοθεί επίσης από την Tokyopop. Έχει εικονογραφήσει ιστορίες στους τόμους 4 και 5 της σειράς "Warcraft: Legends".

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
166
Διαστάσεις:
19x13
Βάρος:
0.215 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση