Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!

Πως να ξεπεράσουμε κάθε κρίση και αλλαγή

Joan Borysenko

"Έγραψα αυτό το βιβλίο για να σας μάθω πώς να παίρνετε το φόβο στα χέρια σας χωρίς να καίγεστε από τη φλόγα του. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε. Ό,τι και να σας συμβαίνει, να θυμάστε... δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Είναι μια αφύπνιση για την ιδιοφυΐα που κρύβεται μέσα σας -και μέσα σε όλους μας- μια ιδιοφυΐα ικανή να αναδημιουργήσει τον κόσμο".
(Joan Borysenko, PH.D.)

Αλλάξτε τρόπο σκέψης
Πάρτε τις σωστές αποφάσεις

Η Joan Borysenko, αυθεντία με παγκόσμια φήμη στην καταπολέμηση του στρες, την προαγωγή της υγείας και την ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων, μας δίνει το κλειδί, για να προχωρήσουμε σε ένα νέο μέλλον, θετικό για όλους μας!

Αλέξανδρος Φιλίππου (Επιμέλεια)


Ελένη Τουλούπη (Μεταφραστής)


Joan Borysenko

Joan Borysenko (Συγγραφέας)

Η Dr. Joan Borysenko είναι μια παγκοσμίως καταξιωμένη κυτταρική βιολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, δασκάλα διαλογισμού και πρωτοπόρος της "ψυχοανοσολογίας". Συνιδρύτρια και τέως διευθύντρια της Mind/Body Clinic της Νέας Αγγλίας είναι, επίσης, ιδρύτρια και πρόεδρος της Mind/Body Health Sciences και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Το μεγάλο διεθνές Best Seller "Minding the Body, Mending the Mind" βοήθησε χιλιάδες ασθενείς να βελτιώσουν τη σωματική τους υγεία χρησιμοποιώντας τη Δύναμη του Νου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
127
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.23 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση