Ένα όνειρο για τη Φιλίπα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ένα όνειρο για τη Φιλίπα

Liz Kessler

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί από πού έρχονται τα όνειρα; Ή ποιος τα φέρνει; Η Φιλίπα δεν είχε ποτέ αναρωτηθεί - μέχρι που πάει να περάσει μια βδομάδα με τους γονείς της σε ένα μαγικό δάσος όπου όλα μπορούν να συμβούν. Και τότε, κάνει μια απίστευτη ανακάλυψη. Γνωρίζει και τη Ρόμπιν και, προτού το καταλάβει, βρίσκει τον μπελά της με τη νέα της φίλη. Και η μόνη που μπορεί να τη βοηθήσει είναι η Μαργαρίτα. Αλλά η Μαργαρίτα εξαφανίζεται και τα αναπάντητα ερωτήματα γίνονται ολοένα και περισσότερα. Θα βρεθεί η Μαργαρίτα προτού είναι πολύ αργά; Γιατί φέρεται τόσο περίεργα ο πατέρας της Ρόμπιν; Και ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα στα όνειρα της Φιλίπα;


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χαρά Γιαννακοπούλου

Χαρά Γιαννακοπούλου (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1972. Έχει μεταφράσει πολλά βιβλία και έχει γράψει μυθιστορήματα για εφήβους: "Λητώ", (Ελληνικά Γράμματα, 1998), "Η ιστορία μιας ιστορίας", (Ελληνικά Γράμματα, 1999), "Το νησί που ταξιδεύει", (Ελληνικά Γράμματα, 2000) και "Μπλιαχ!" (Ελληνικά Γράμματα, 2005). Επίσης, έχει γράψει τα παραμύθια "Παιχνίδι με το πιάνο", (Ελληνικά Γράμματα, 2007) και "Η απέναντι μοναξιά", (Ελληνικά Γράμματα, 2003), που της χάρισε και το βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Liz Kessler

Liz Kessler (Συγγραφέας)

Η Λιζ Κέσλερ γεννήθηκε το 1966 στο Σάουθπορτ στην Αγγλία. Ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας από την ηλικία των εννέα ετών, όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο ποίημά της σε μια τοπική εφημέριδα. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος και σήμερα είναι σύμβουλος εκδόσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Πριν μετακομίσει σ΄ ένα μαγευτικό σπίτι στο Μάντσεστερ, ζούσε επί δέκα χρόνια σ΄ ένα στενό σκάφος σε κάποιο ποτάμι της Αγγλίας. Η "Πυρά της Έμιλι Γ.", είναι το πρώτο της βιβλίο, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Ψυχογιός", γεννήθηκε από ένα ποίημα που έγραψε για μια γοργόνα και έχει αγαπηθεί για τη φρεσκάδα, τη μαγεία και τους αξέχαστους χαρακτήρες του. Από τις εκδόσεις "Ψυχογιός" κυκλοφορούν έξι μυθιστορήματά της με τις μαγευτικές και γεμάτες δροσιά περιπέτειες της Έμιλι Γ., τα οποία κυκλοφορούν σε 21 χώρες, καθώς και η σειρά με τις περιπέτειες της Φιλίπα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
253
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.401 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση