Μυστική αποστολή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μυστική αποστολή

Ένα μυθιστόρημα σε κόμικς

Anthony Horowitz

Antony Johnston

Κατάσκοπος παρά τη θέλησή του για τη βρετανική ΜΙ6, ύστερα από το μυστηριώδη θάνατο του κηδεμόνα του, ο δεκατετράχρονος Άλεξ Ράιντερ πρέπει να διεισδύσει στα άδυτα του εργαστηρίου του ύποπτου δισεκατομμυριούχου Ντάριους Σέιλ. Μέσα σε λίγες μέρες, από μαθητής θα γίνει σούπερ κατάσκοπος. . . αν και φαίνεται ότι η πρώτη του αποστολή ίσως να είναι και η τελευταία. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φωτεινή Μοσχή (Μεταφραστής)


Anthony Horowitz

Anthony Horowitz (Συγγραφέας)

Ο Άντονι Χόροουιτς γεννήθηκε σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας το 1956 και σήμερα ζει στο βόρειο Λονδίνο με τη γυναίκα του, τους δύο γιους του και το σκύλο του. Ξεκίνησε να γράψει στα οκτώ του χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, καθώς και σενάρια για δημοφιλείς και βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές και τον κινηματογράφο, αλλά και θεατρικά έργα. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε τουλάχιστον δώδεκα χώρες και αριθμούν χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες. Το μυθιστόρημά του "Η αγροικία Γκρούσχαμ" κέρδισε το Βραβείο Βιβλίου του Λάνκασιρ, καθώς και το Ευρωπαϊκό Βραβείο, ενώ η ραδιοφωνική διασκευή του για το BBC απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Παιδικού Ραδιοφωνικού Έργου της Ένωσης Συγγραφέων. Ο Χόροουιτς εργάζεται στο βόρειο Λονδίνο, όπου μένει με τη γυναίκα του, τους δυο γιους του και το σκύλο του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Antony Johnston (Συγγραφέας)

O Antony Johnston είναι συγγραφέας εννέα graphic novel, μεταξύ των οποίων τα: "The Long Haul", "Julius", "Three Days in Europe", "Rosemary΄s Backpack", καθώς και της σειράς "Wasteland". Έχει επίσης διασκευάσει πολλές δουλειές του Άλαν Μουρ σε μορφή κόμικς και είναι ο μόνος συγγραφέας που έχει γράψει μια ιστορία για τη βραβευμένη σειρά "Queen & Country" του Γκρεγκ Ράκα. Ζει στη Βορειοδυτική Αγγλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Kanako Damerum (Εικονογράφος)


Yuzuru Takasaki (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
143
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.443 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση