Το νύχι του ασημένιου γερακιού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το νύχι του ασημένιου γερακιού

Raymond E. Feist

21.10€ -10% 18.99€

Ένας αμείλικτος στρατός με τα χρώματα του Δούκα του Ολάσκο σπέρνει τον θάνατο και τη συμφορά σε μια απομακρυσμένη περιοχή, ψηλά πάνω στα χιονοσκέπαστα βουνά της Μιδκημίας. Στο πέρασμά του ισοπεδώνει το ένα χωριό μετά το άλλο και σφάζει χωρίς κανένα έλεος άντρες, γυναίκες και παιδιά. Και όταν το μακελειό καταλαγιάζει, ο μόνος που βγαίνει ζωντανός απ` τα ερείπια είναι ένα μικρό αγόρι που το λένε Κίλι. Ο νεαρός αναγκάζεται να μεγαλώσει απότομα και να πάρει το μοναδικό δρόμο που βλέπει μπροστά του: το δύσβατο μονοπάτι της εκδίκησης. Αλλά δε θα είναι μόνος του. Με την καθοδήγηση των ανθρώπων που τον βρήκαν και τον έσωσαν, ο Κίλι θα μετατραπεί σ` ένα αποτελεσματικό και ανελέητο όπλο. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Χριστόδουλος Λιθαρής

Χριστόδουλος Λιθαρής (Μεταφραστής)

Ο Χριστόδουλος Λιθαρής γεννήθηκε το 1966. Υπήρξε υπεύθυνος του περιοδικού Ε.Φ. Απαγορευμένος Πλανήτης (στη β΄ περίοδό του) και τώρα είναι αρχισυντάκτης των Φανταστικών Χρονικών της ΑΛΕΦ. Έχει μεταφράσει Φίλιπ Κ. Ντικ, Ούρσουλα Κ. Λε Γκεν, Ρόμπερτ Τζόρνταν, Γκρεγκ Ήγκαν.


Raymond E. Feist

Raymond E. Feist (Συγγραφέας)

Ο Ρέιμοντ Ε. Φάιστ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νοτια Καλιφόρνια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, απ΄ όπου αποφοίτησε με ειδίκευση στις Επικοινωνιακές Τέχνες. Έχει γράψει το πολυδιαβασμένο και αγαπημένο από τους κριτικούς "Riftwar Saga" (Magician, Silverthorn και "A Darkness at Sethanon"), τα "Prince of the Blood", "Faerie Tale", "The King΄s Buccaneer", το "Serpentwar Saga"(4 βιβλία), το "Riftwar Legacy" (3 βιβλία) και το "Honoured Enemy" (πρώτος τόμος από τη νέα σειρά Legends of the Riftwar). Επίσης, μαζί με την Τζάνυ Γουέρτς έχουν συγγράψει τα "Daughter of the Empire", "Servant of the Empire" και "Mistress of the Empire". O Φάιστ ζει με τη σύζυγό του, μυθιστοριογράφο Κάθλιν Στάρμπακ και την κόρη του Τζέσικα Μισέλ στο Ράντσο της Σάντα Φε, στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
273
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.577 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση