Και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι
zoom in
12.00€ -25% 9.00€
  • Άμεσα διαθέσιμο

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789609933902

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2010

  • Εκδότης

    CaptainBook.gr

Το ίδιο βράδυ τηλεφώνησε στους γονείς της για να τους ανακοινώνει ότι σκόπευε να παρατείνει την παραμονή της στη Ρώμη και πως δεν θα κατέβαινε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως συνήθιζε τόσα χρόνια. Τους είπε ότι ήθελε ν΄ αρχίσει να συγκεντρώνει το υλικό τής διπλωματικής της εργασίας, ώστε να μην πνιγεί όταν θα επέστρεφε τον Σεπτέμβριο. Το ίδιο βράδυ ήξερε πως και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι... Χρόνια μετά, αφήνοντας πίσω της μια απόλυτα προγραμματισμένη ζωή, ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας. Δεν έχει πια καμιά αμφιβολία για την απόφασή της. Μήπως τελικά, αναζητώντας τον εαυτό της, θα βρει αυτό που πάντα αποζητούσε; Η Ιταλία, φορτισμένη με αναμνήσεις, είναι η μόνη της διέξοδος.

Αφροδίτη Μέρμηγκα - Βλαχάκη

Αφροδίτη Μέρμηγκα - Βλαχάκη (Συγγραφέας)

Η Αφροδίτη Μέρμηγκα-Βλαχάκη είναι φιλόλογος καθηγήτρια στα Αρσάκεια Σχολεία. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό της έργο ασχολείται με τη λογοτεχνία. Στην πεζογραφία εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2011 με το μυθιστόρημα «Και στη Ρώμη υπάρχει καλοκαίρι». Ακολούθησε το 2014 η νουβέλα «Δάφνη». Ποίηματά της έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε διάφορες ποιητικές συλλογές. Το 2015 έλαβε «υψηλή διάκριση» στον διεθνή ποιητικό διαγωνισμό της Accademia Internazionale di Significazione di Poesia e Arte Contemporanea “Apollo dionisiaco” της Ρώμης.Τον Σεπτέμβριο του 2017 έλαβε τιμητικό έπαινο στον ίδιο διεθνή ποιητικό διαγωνισμό. Η συλλογή «Χωρίς στίξη» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σταύρος Βλαχάκης (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
94
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.156 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Πιστευω οτι πρεπει να κανετε διαφημηση στα βιβλια…

★ ★ ★ ★ ★

Πιστευω οτι πρεπει να κανετε διαφημηση στα βιβλια της Αφροδίτης Μέρμηγκα Βλαχάκη - ο κοσμος πρεπει να διαβασει ποιοτικά βιβλια - όπως αυτο!

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 26/11/2017)