Pretties
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Pretties

Τι συμβαίνει όταν η τελειότητα δεν είναι αρκετή;

Scott Westerfeld

Η αφύσικη ομορφιά και οι επιπτώσεις της σε έναν κόσμο που δε μοιάζει και τόσο μακρινός, σε μια σειρά βιβλίων που θα σας αφήσει άφωνους! Η σειρά έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο Uglies, που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την 20th Century Fox.

 

Η Τάλι έγινε επιτέλους όμορφη. Τώρα η εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, τα ρούχα της υπέροχα, το αγόρι της σέξι και η ίδια φοβερά δημοφιλής. Τα όνειρά της έχουν γίνει πραγματικότητα. Αλλά πίσω από όλες αυτές τις απολαύσεις -τα αλλεπάλληλα πάρτι, τις ανέσεις της υψηλής τεχνολογίας, την απόλυτη ελευθερία- υπάρχει η βασανιστική αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σημαντικό. Και τότε έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν, από την εποχή που ήταν άσχημη... Η Τάλι θυμάται τι δεν πάει καλά στη ζωή των ωραίων και της κόβεται κάθε διάθεση για γλέντι. Τώρα πρέπει ν΄ αποφασίσει αν θα ξεχάσει αυτό που ξέρει ή αν θα παλέψει για τη ζωή της. Γιατί οι αρχές δε θα αφήσουν να ζήσει όποιος ξέρει την αλήθεια.

Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Scott Westerfeld

Scott Westerfeld (Συγγραφέας)

Ο Σκοτ Γουέστερφελντ γεννήθηκε στο Τέξας και σπούδασε φιλοσοφία στο New York University. Έχει εργαστεί ως εργάτης σε εργοστάσιο, κατασκευάζοντας μολυβένια στρατιωτάκια, ως δάσκαλος, ως επιμελητής σχολικών βιβλίων και ως σχεδιαστής λογισμικού. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας για νέους και ενήλικες. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζάστιν Λαρμπαλέιστερ και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
407
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.614 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση