Μαθήματα ζωής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθήματα ζωής

Μυθιστόρημα

Cathy Kelly

Το ιστορικό πολυκατάστημα Κένι΄ς αποτελεί το στολίδι της μικρής επαρχιακής πόλης. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Ίνγκριντ Φιτζέραλντ για πολλά χρόνια βλέπει το σύζυγο της, Ντέιβιντ Κένι, τον ιδιοκτήτη του Κένι΄ς, να δίνεται ολοκληρωτικά στην επιχείρησή τους και να καταφέρνει να την απογειώσει εμπορικά. Αφοσιωμένη και η ίδια στην καριέρα της, ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, μέχρι που η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα ταρακουνήσει γερά τα θεμέλια του ιδανικού κόσμου που εκείνη έχει φτιάξει.

Η Νάταλι Φλιν συγκατοικεί με τη Μόλι, την κόρη της Ίνγκριντ. Έχοντας χάσει τη μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία, νιώθει πως ένα κομμάτι της ζωής της παραμένει άγνωστο. Άραγε αυτά που θα μάθει για τη νεκρή μητέρα της θα τη βοηθήσουν να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό της;

Η Τσάρλι Φάλον, υπάλληλος στο Κένι΄ς, που λατρεύει τον άντρα και το γιο της, νιώθει πως για πολλά χρόνια ζει στη σκιά της εκκεντρικής, δυναμικής μητέρας της. Τώρα όμως είναι η ώρα να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Η Σταρ Μπλούστοουν, μία γυναίκα με... μαγικές ικανότητες, είναι αυτή που μπορεί να τις βοηθήσει όλες. Η εμπειρία της της έχει μάθει πως πρέπει να παλεύεις για να αποκτήσεις τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Και είναι έτοιμη να διδάξει τα πιο πολύτιμα μαθήματα ζωής...

Κλαίρη Λαϊνά (Μεταφραστής)


Cathy Kelly

Cathy Kelly (Συγγραφέας)

Η Κάθυ Κέλλυ, η πιο αγαπημένη συγγραφέας στη Μεγάλη Βρετανία, μεγάλωσε στο Δουβλίνο. Εργάστηκε ως αρθρογράφος αφιερωμάτων και κριτικός κινηματογράφου στην εφημερίδα "Sunday World" όπου επίσης δημοσιευόταν η συμβουλευτική της στήλη "Αγαπητή Κάθυ". Από το 1997 που έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα μέχρι σήμερα, τα βιβλία της παραμένουν για εβδομάδες στις λίστες των μπεστ σέλερ στην Ιρλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Τα μυθιστορήματά της "Φτου κι απ΄ την αρχή", "Αύριο θα είναι όλα καλύτερα", "Ποτέ δεν είναι αργά", "Κάποια σαν εσένα", "Κάνε πάντα αυτό που θέλεις", "Μόνο μεταξύ μας", "Η ζωή θέλει χαμόγελο", "Πάντα και για πάντα", "Ζήσε το τώρα" κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Εμπειρία Εκδοτική, ενώ έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία. Το "Πάντα και για πάντα", μάλιστα, ήταν Νο1 μπεστ σέλερ στη Μεγάλη Βρετανία και από τα πιο ευπώλητα παγκοσμίως. Είναι πρέσβειρα της Ιρλανδίας στη UNICEF για την εκστρατεία προστασίας παιδιών που οι γονείς τους έχουν χαθεί από τον ιό του AIDS. Ζει στο Γουίκλοου με το σύντροφό της και τους δίδυμους γιους της. (φωτογραφία: Peter Orford)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
477
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.72 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση