Ζωντανοί νεκροί στο Ντάλας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ζωντανοί νεκροί στο Ντάλας

Ένα μυθιστόρημα με τη Σούκι Στάκχαουζ

Charlaine Harris

18.90€ -10% 17.01€

Μεγάλη κακοτυχία κυνηγάει τη σερβιτόρα Σούκι Στακχάουζ. Πρώτα δολοφονείται ο συνάδελφός της και κανένας δε δείχνει να νοιάζεται. Έπειτα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μ` ένα τερατώδες πλάσμα, που τη γεμίζει δηλητηριώδεις πληγές. Επεμβαίνουν τα βαμπίρ, που ρουφάνε σπλαχνικά το δηλητήριο από τις φλέβες της (άλλο που δεν ήθελαν).

Ως εκ τούτου, της έσωσαν τη ζωή. Κι έτσι, όταν ο ένας από τους αιμοπότες τής ζητάει χάρη, ενδίδει. Σύντομα, λοιπόν, η Σούκι βρίσκεται στο Ντάλας και χρησιμοποιεί το τηλεπαθητικό ταλέντο της, για να βρει ένα χαμένο βαμπίρ. Πρέπει να "ανακρίνει" ορισμένους ανθρώπους, που εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπάρχει όμως ένας όρος: τα βαμπίρ οφείλουν να συμπεριφερθούν σωστά και να μην πειράξουν κανέναν άνθρωπο. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Φτάνουν μονάχα μια νόστιμη ξανθιά και ένα μικρό λαθάκι, για να γίνουν θανάσιμα τα πράγματα...

Ελένη Μιχαλοπούλου (Μεταφραστής)


Charlaine Harris

Charlaine Harris (Συγγραφέας)

Η Σαρλάιν Χάρρις γράφει βιβλία μυστηρίου για πάνω από είκοσι χρόνια. Μεταξύ των συγγραφικών της επιτευγμάτων περιλαμβάνονται και αρκετά θεατρικά έργα. Είναι γέννημα θρέμα Μισισιπή, μητέρα τριών παιδιών, φιλόλογος, καθώς και πρώην αθλήτρια της άρσης βαρών και του καράτε. Σήμερα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συγγραφείς μυστηρίου της Αμερικής. Στην πολυβραβευμένη της σειρά "Τα βαμπίρ του Νότου" συνδυάζει αριστοτεχνικά το μεταφυσικό με το σασπένς, τον ρομαντισμό και το χιούμορ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.52 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση