Κρίση συνείδησης
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Κρίση συνείδησης

Η πάλη ανάμεσα στην πίστη προς τον Θεό και στην αφοσίωση προς μια θρησκεία: Μια διεισδυτική ματιά στο ανώτατο συμβούλιο μιας θρησκείας και στη δραματική του εξουσία πάνω σε ανθρώπινες ζωές

Raymond Franz

25.36€ -10% 22.82€

Το παρόν βιβλίο, η προσωπική μαρτυρία του συγγραφέα, που κυκλοφορεί σε 12 γλώσσες, δεν περιέχει πρωτίστως προσωπικές του απόψεις. Ως επί το πλείστον είναι μια έκθεση γεγονότων καλά τεκμηριωμένων με έγγραφα και επιπρόσθετες μαρτυρίες άλλων προσώπων.

Το βιβλίο ρίχνει άπλετο φως στη διαδικασία λήψης αποφάσεων μέσα στην Εταιρεία Σκοπιά, στη στάση της οργάνωσης σε διάφορα σύγχρονα θέματα και στους λόγους που προκαλούν αυτή τη στάση, στη συστηματική καλλιέργεια προσδοκιών για τις έσχατες ημέρες και της εξάρτησης των οπαδών από την οργάνωση, αλλά και στον έλεγχο που ασκεί εν ονόματι του Θεού στις συνειδήσεις και στις ίδιες τις ζωές τους.

Μαρία B. Δημητριάδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία B. Δημητριάδου ζει στην Αθήνα. Άρθρα της δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχουν εκδοθεί μεταφράσεις της από την αγγλική, συμμετοχές της σε βιβλία με κείμενα διαφόρων συγγραφέων, τα βιβλία της "Η αλήθεια για τις πολεμικές τέχνες" (εκδόσεις Νεκτάριος Παναγόπουλος), "Αλίκη η μικρή μαμά" (Μορφή - Εκδοθήτω), "Οι περιπέτειες της Ροδούλας και άλλα παραμύθια", "Το αδελφάκι της Ελένης" (εκδόσεις Εγρήγορση).

Raymond Franz

Raymond Franz (Συγγραφέας)

O Ρέυμοντ Φράντς, ανηψιός του Φρέντερικ Φράντς, τέταρτου προέδρου της Εταιρείας Σκοπιά, γεννήθηκε σε οικογένεια Μαρτύρων του Ιεχωβά και υπηρέτησε την οργάνωση αυτή "σαράντα χρόνια σε ολοχρόνια υπηρεσία, ως σκαπανέας, ειδικός σκαπανέας, επίσκοπος περιφερείας, επίσκοπος περιοχής, ιεραπόστολος επίσκοπος τμήματος, μέλος της οικογένειας Μπέθελ, μέλος του Κυβερνώντος Σώματος", μέχρι την παραίτησή του από το Κυβερνών Σώμα το 1980 και την αποκοπή του το 1981.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
684
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.989 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση