Uglies
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Uglies

Σε έναν κόσμο απόλυτης ομορφιάς οι κανονικοί άνθρωποι θεωρούνται άσχημοι

Scott Westerfeld

Η αφύσικη ομορφιά και οι επιπτώσεις της σε έναν κόσμο που δε μοιάζει και τόσο μακρινός σε μια σειρά βιβλίων που θα σας αφήσει άφωνους! Η σειρά έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Το Uglies θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την 20th Century Fox.

Η Τάλι ζει σε έναν κόσμο όπου τα δέκατα έκτα γενέθλια επιφέρουν την αισθητική τελειότητα. Όλοι οι δεκαεξάχρονοι υποβάλλονται σε μία εγχείρηση η οποία εξαφανίζει όλες τις ατέλειες και σε μετατρέπει από άσχημο σε όμορφο. Παραμονές των γενεθλίων της περιμένει αυτό το σημαντικό γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της. Το μόνο πρόβλημά της είναι η φίλη της, η Σέι, που δε θέλει να γίνει όμορφη, δε θέλει να υπακούσει στους νόμους του κράτους, και προγραμματίζει να ενωθεί με τους επαναστάτες στο δάσος, εκεί όπου πηγαίνουν όλοι οι άσχημοι για να γλιτώσουν την εγχείρηση. Η Τάλι δε θέλει να την ακολουθήσει και να θυσιάσει το όνειρό της. Όμως, λίγο πριν από την εγχείρηση, οι κρατικοί υπάλληλοι την ανακρίνουν και της προσφέρουν τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να φανταστεί. Να βρει τη Σέι, να ανακαλύψει πού κρύβονται οι επαναστάτες, και να τους προδώσει... Έχει έρθει πια η ώρα να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της. Μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο της.

Καίτη Οικονόμου

Καίτη Οικονόμου (Μεταφραστής)

Η Καίτη Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα ως μεταφράστρια δεκάδων βιβλίων για ενηλίκους και παιδιά, μεταξύ των οποίων και της παγκοσμίως αγαπημένης σειράς με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ. Έχει γράψει οχτώ μυθιστορήματα. Το τελευταίο, "Η καρδία θυμάται" το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία "Μεγάλες Συγκινήσεις".

Scott Westerfeld

Scott Westerfeld (Συγγραφέας)

Ο Σκοτ Γουέστερφελντ γεννήθηκε στο Τέξας και σπούδασε φιλοσοφία στο New York University. Έχει εργαστεί ως εργάτης σε εργοστάσιο, κατασκευάζοντας μολυβένια στρατιωτάκια, ως δάσκαλος, ως επιμελητής σχολικών βιβλίων και ως σχεδιαστής λογισμικού. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας για νέους και ενήλικες. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζάστιν Λαρμπαλέιστερ και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
462
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.568 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση