Ευχαριστώ!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ευχαριστώ!

Ένα βιβλίο-δώρο

Helen Exley

6.79€ -24% 5.16€

Ποτέ μην σκεφτείς ότι η καλοσύνη δεν έχει αξία! Όλα αυτά τα δώρα της φροντίδας -μεγάλα ή μικρά- είναι αυτά που δίνουν και νόημα στη ζωή μας!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Helen Exley (Συγγραφέας)

H Helen Exley είναι ο κινητήριος νους του ομώνυμου εκδοτικού οίκου, που δημιουργεί τα πιο επιτυχημένα βιβλία-δώρα, σε περισσότερες από εβδομήντα χώρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Joanna Kidney (Εικονογράφος)

Η Joanna Kidney ζει στο Γουίκλοου της Ιρλανδίας. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην εικονογράφηση και τη ζωγραφική. Ολόκληρη η σειρά της από ευχετήριες κάρτες με τον τίτλο "Joanna΄s Pearlies" απέσπασε το βραβείο Ηenries 2001.

Δημήτρης Αθηνάκης

Δημήτρης Αθηνάκης (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Αθηνάκης γεννήθηκε στη Δράμα το 1981. Σπούδασε κοινωνική θεολογία, φιλοσοφία και φιλοσοφία της επιστήμης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Άμστερνταμ. Από το 2006, έχει επιμεληθεί και διορθώσει περισσότερα από 150 βιβλία όλων των ειδών, με έμφαση στη λογοτεχνία, για εκδοτικούς οίκους και συγκροτήματα Τύπου. Έχει μεταφράσει λογοτεχνία, κυρίως από τα αγγλικά και λιγότερο από τα γαλλικά και τα γερμανικά. Έχει ασχοληθεί με την κριτική λογοτεχνίας σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος Επικοινωνίας του Προγράμματος Πιλοτικής Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου του Δήμου Αθηναίων. Έχει εκδόσει τέσσερις ποιητικές συλλογές ενώ ποιήματα και κριτικές του έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες, για ανθολογίες και περιοδικά.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
96
Διαστάσεις:
11x11
Βάρος:
0.113 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση