40 μελέτες που άλλαξαν την ψυχολογία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

40 μελέτες που άλλαξαν την ψυχολογία

Περιηγήσεις στην ιστορία της ψυχολογικής έρευνας

Roger R. Hock

45.87€ -27% 33.49€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789606863134

  • Κατηγορίες:

    Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Τόπος

Στα 130 χρόνια ύπαρξής της ως επιστήμης, η ψυχολογία δεν έχει καταλήξει σε μια αποδεκτή από όλους ενιαία θεωρία. Έχει όμως να επιδείξει έναν τεράστιο αριθμό ερευνητικών πορισμάτων που ανήκουν σε μια ευρύτατη ποικιλία περιοχών έρευνας και εφαρμογών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν μερικά που άφησαν εποχή όχι μόνο για την απήχηση που είχαν στο ευρύτερο κοινό, αλλά κυρίως για την επιρροή που άσκησαν και ασκούν στους υπόλοιπους ερευνητές. Στο βιβλίο του `Σαράντα Μελέτες που άλλαξαν την Ψυχολογία`, ο Roger R. Hock συγκέντρωσε τις σημαντικότερες από αυτές τις έρευνες-ορόσημα (. . .).


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Φίλιππος Β. Καργόπουλος (Επιμέλεια)

Ο Φίλιππος Β. Καργόπουλος σπούδασε φιλοσοφία στα Πανεπιστήμια του Σικάγου και της Βοστόνης και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Μασσαχουσέττης της Βοστόνης και στο Πανεπιστήμιο Brandeis. Από το 1985 διδάσκει λογική, επιστημολογία της ψυχολογίας και φιλοσοφία της νόησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Λυδία Πολυζοπούλου (Μεταφραστής)


Roger R. Hock

Roger R. Hock (Συγγραφέας)

Ο Roger R. Hock, συγγραφέας του τόμου "Σαράντα μελέτες που άλλαξαν την ψυχολογία" είναι πρόεδρος του Προγράμματος Ψυχολογίας και καθηγητής Ψυχολογίας και Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στο Κολέγιο του Μεντοσίνο. Μετεκπαιδεύτηκε στην ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και απέκτησε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο. Έχει γράψει μαζί με τη Μεγκ Κέννεντι Ντιούγκαν το βιβλίο "It΄s My Life Now: Starting Over After an Abusive Relationship or Domestic Violence", (εκδόσεις Routledge), καθώς και το "Insights in Human Sexuality", (εκδόσεις Pearson Prentice Hall).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
528
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.118 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση