Σου έχω εμπιστοσύνη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Σου έχω εμπιστοσύνη

Αστυνομικό μυθιστόρημα

Massimo Carlotto

Francesco Abate

12.78€ -26% 9.46€

Όλα πηγαίνουν μια χαρά στη ζωή του Τζίτζι Βιανέλο που ζει κι εργάζεται έχοντας ως προκάλυμμα το Chez Momo, το γκουρμέ εστιατόριό του. Ο ίδιος το αποκαλεί «ο τέλειος κόσμος μου». Μέχρι τη στιγμή που κάτι σκαλώνει στα γρανάζια αυτού του τέλειου κόσμου. Κάτι που συνδέεται με το παρελθόν του Τζίτζι ως προδότη. Και ξεκινά ο κατήφορός του στην άβυσσο με μια σειρά από αλλεπάλληλα, καταιγιστικά και αναπάντεχα πλήγματα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Δήμητρα Δότση (Μεταφραστής)


Massimo Carlotto

Massimo Carlotto (Συγγραφέας)

Ο Μάσιμο Καρλότο γεννήθηκε στην Πάντοβα το 1956 και από το 1996 ζει στο Κάλιαρι, Το 1976 κατηγορήθηκε για ένα φόνο που δεν διέπραξε, φυγοδίκησε στην κεντρική Αμερική, στη συνέχεια παραδόθηκε στις ιταλικές αρχές και τελικά, το 1994, του δόθηκε χάρη από τον πρόεδρο της ιταλικής δημοκρατίας. Το 1995 κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο "Ο φυγάδας". Ακολούθησε το το 1996 "Η αλήθεια του αλιγάτορα", το πρώτο μιας σειράς πέντε αστυνομικών μυθιστορημάτων με "νουάρ απόχρωση και μπλουζ διάθεση", καθώς και με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία. Θεωρείται ο ανανεωτής του σύγχρονου ιταλικού νουάρ μυθιστορήματος και τα βιβλία του γνωρίζουν την καθολική αποδοχή κοινού και κριτικής.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Francesco Abate (Συγγραφέας)

Ο Φραντσέσκο Αμπάτε γεννήθηκε στο Κάλιαρι το 1964. Εργάζεται ως δημοσιογράφος και dj σε κλαμπ του νησιού με το όνομα Frisko. Με την ιδιότητα του συγγραφέα δημοσίευσε το 1998 το πρώτο του μυθιστόρημα "Mister Diabolina" (Castelvecchi). Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα "Il cattivo cronista" (Il Maestrale), "Ultima di campionato", με αφορμή ένα σενάριο που κέρδισε το βραβείο Σολίνας (Il Maestrale) και "Getsemani" (Frassinelli).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
169
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.289 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση