Ακούσιος μάρτυρας
zoom in
15.14€ -28% 10.90€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789602214442

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2009

  • Εκδότης

    Αλεξάνδρεια

Ένα εννιάχρονο παιδί βρίσκεται νεκρό στον πάτο του πηγαδιού, σε ένα θέρετρο της νότιας Ιταλίας.
Ένας σενεγαλέζος πλανόδιος πωλητής κατηγορείται για το φόνο. Παρά τα αμφίβολα στοιχεία, καλείται να ομολογήσει την ενοχή του και να συμβιβαστεί με είκοσι χρόνων φυλάκιση.
Ένας δικηγόρος, στα όρια της προσωπικής και επαγγελματικής κατάρρευσης, πείθεται ότι ο μετανάστης είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος του εγκλήματος. Και διακινδυνεύοντας τόσο τη δική του καριέρα όσο και την τύχη του πελάτη του, φέρνει την υπόθεση στο δικαστήριο.
Κινούμενος σ` ένα χώρο που γνωρίζει όσο κανένας άλλος, ο δικαστικός και συγγραφέας Τζιανρίκο Καροφίλιο υπογράφει την πρώτη του λογοτεχνική επιτυχία, συνδυάζοντας το αστυνομικό αίνιγμα, το υπαρξιακό δράμα και την ερωτική ιστορία σ` ένα πολυβραβευμένο δικαστικό θρίλερ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Βικτωρία Λέκκα (Μεταφραστής)


Gianrico Carofiglio

Gianrico Carofiglio (Συγγραφέας)

O Gianrico Garofiglio γεννήθηκε στο Μπάρι της Ιταλίας το 1961. Είναι εισαγγελέας στη διεύθυνση Antimafia, με έδρα το Μπάρι. Ξεκίνησε τη συγγραφή για τον εκδοτικό οίκο Sellerio το 2002 με το πολυβραβευμένο "Testimone inconsapevole" και την επόμενη χρονιά δημοσίευσε το δεύτερο βιβλίο του "Ad Occhi Chiusi". Και τα δύο μυθιστορήματα μεταφράστηκαν στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ενώ σύντομα αναμένεται να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη. Λάτρης και ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ο Carofiglio είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
287
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.437 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση