Πριν από την μεγάλη έκρηξη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πριν από την μεγάλη έκρηξη

Grichka Bogdanoff

Igor Bogdanoff

17.32€ -27% 12.64€

Τι συνέβη στο Σύμπαν πριν από τη Μεγάλη Έκρηξη (το Big Bang); Πώς έμοιαζε το διάστημα κι ο χρόνος πριν αρχίσουν όλα; Τι υπάρχει πίσω από το Τείχος του Πλανκ; Από τις αρχές του εικοστού αιώνα οι μεγάλοι θεωρητικοί, από τον Πλανκ έως τον Αϊνστάιν ή τον Χώκιν, δεν έπαψαν να θέτουν ακριβώς αυτό το ερώτημα και να δίνουν ο καθένας τη δική του απάντηση. . . Οι διάσημοι αδελφοί Ιγκόρ και Γκρίσκα Μπονκντάνοφ, μέσα από μια συναρπαστική μυθιστορηματική αφήγηση που μπορεί να την παρακολουθήσει και ο πιο αδαής, δίνουν τη δική τους εκπληκτική απάντηση στο μεγάλο αυτό αίνιγμα, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής το Ακίνητο Κινούν του Αριστοτέλη, την Πρωταρχική Μονάδα, το Εόν του Παρμενίδη. . . Τον ίδιο τον Θεό (;). . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Δέσποινα Παπαθανασοπούλου (Μεταφραστής)


Grichka Bogdanoff (Συγγραφέας)

Οι δίδυμοι αδελφοί Ιγκόρ και Γκρίσκα Μπογκντάνοφ γεννήθηκαν στις 29 Αυγούστου 1949 στο Saint-Lary, στο Gers της Γαλλίας, έχοντας ρωσο-αυστριακή καταγωγή. Σπούδασαν θετικές επιστήμες και ασχολούνται με τηλεοπτικές παραγωγές στους τομείς της επιστημονικής φαντασίας και της επιστημονικής εκλαΐκευσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Igor Bogdanoff (Συγγραφέας)

Οι δίδυμοι αδελφοί Ιγκόρ και Γκρίσκα Μπογκντάνοφ γεννήθηκαν στις 29 Αυγούστου 1949 στο Saint-Lary, στο Gers της Γαλλίας, έχοντας ρωσο-αυστριακή καταγωγή. Σπούδασαν φυσική και ασχολούνται με τηλεοπτικές παραγωγές στους τομείς της επιστημονικής φαντασίας και της επιστημονικής εκλαΐκευσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
340
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.516 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση