Εγώ, Α.Ε.
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εγώ, Α.Ε.

Η τέχνη του να πουλάς τον εαυτό σου: Ο απόλυτος οδηγός για μια επιτυχημένη καριέρα

Harry Beckwith

Christine Clifford Beckwith

20.80€ -27% 15.18€

Η ζωή είναι μια πώληση! Και το μονοπάτι τόσο για μια επιτυχημένη ζωή όσο και για μια επιτυχημένη πώληση είναι το ίδιο. Στο «Εγώ, Α.Ε.» ο Χάρι Μπέκγουιθ, ζωντανός θρύλος στον χώρο του μάρκετινγκ για πάνω από τριάντα χρόνια, και η σούπερ-σταρ των πωλήσεων Κριστίν Κλίφορντ Μπέκγουιθ σας αποκαλύπτουν με τρόπο άμεσο, έγκυρο και διασκεδαστικό πώς να παρουσιάσετε και να προωθήσετε το πιο σημαντικό προϊόν που διαθέτετε: τον εαυτό σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Βασιλική Τζουράκη

Βασιλική Τζουράκη (Μεταφραστής)

Η Βασιλική Τζουράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, αλλά εργάστηκε κυρίως ως δημοσιογράφος. Συνεργάστηκε με πολλά πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα και υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού "Avantage". Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, εναλλακτικών θεραπειών και αρχιτεκτονικής. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο "Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;" (Εκδ. Μύρτος). Με το φενγκ σούι ασχολείται την τελευταία δεκαετία, γι΄ αυτό σε εποχές που ήταν μια εντελώς άγνωστη έννοια - και σήμερα στις μελέτες της το συνδυάζει με τις αρχές της σύγχρονης ψυχολογίας του χώρου.

Harry Beckwith

Harry Beckwith (Συγγραφέας)

O Xάρι Mπέκγουιθ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος εισηγητής σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ως διευθυντής της εταιρείας Beckwith Partners, μιας πρωτοποριακής εταιρείας μάρκετινγκ, προσφέρει από το 1988 τις υπηρεσίες και συμβουλές του σε 23 επιχειρήσεις της λίστας Fortune 200 (τη λίστα με τις 200 οικονομικά ισχυρότερες εταιρείες της Aμερικής) καθώς και δεκάδες άλλες στην Aμερική αλλά και το εξωτερικό.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christine Clifford Beckwith

Christine Clifford Beckwith (Συγγραφέας)

H Kριστίν Kλίφορντ Mπέκγουιθ, επίσης σημαίνον στέλεχος της Beckwith Partners και σταρ στον τομέα των πωλήσεων, είναι μια καταξιωμένη εισηγήτρια, η οποία έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε διάφορα μέρη του κόσμου και έχει βραβευτεί γι΄ αυτό. Επιπλέον, έχει συγγράψει πέντε βραβευμένα βιβλία με θέμα τον καρκίνο και ηγείται του Cancer Club, ενός ιδρύματος που ίδρυσε η ίδια, το οποίο βοηθά με τη δημιουργία ποικίλων χιουμοριστικών προϊόντων τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο να αντιμετωπίσουν ευκολότερα την ασθένειά τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
251
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.391 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση