Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαγειρεύοντας με Φερνέτ Μπράνκα

James Hamilton - Paterson

  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9789606996443

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2008

  • Εκδότης

    Μίνωας

Ο Τζέραλντ Σάμπερ ζει στην κορυφή ενός λόφου στην Τοσκάνη. Είναι ένας ξεπεσμένος και σνομπ Άγγλος συγγραφέας, ενώ μοναδική παρηγοριά του είναι οι παράφωνες άριες που ξεφωνίζει και η μαγειρική του. Διακαής πόθος του είναι να τον θυμούνται ως εκλεπτυσμένο γευσιγνώστη, με συνταγές όπως «παγωτό με σκόρδο και Φερνέτ Μπράνκα», αλλά και ένα πιάτο με «πουρέ από δαμάσκηνα και καπνιστή γάτα (χωρίς το κόκαλο)». (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αναστασία Δεληγιάννη

Αναστασία Δεληγιάννη (Μεταφραστής)

Η Αναστασία Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1970 στο Δελβινάκι Πωγωνίου, στην Ήπειρο, από τα δεκάξι της χρόνια έζησε στην Αθήνα και πλέον κατοικεί στη Λευκάδα. Εργάζεται ως μεταφράστρια λογοτεχνίας, έχοντας τελειώσει το Μεταφραστικό Τμήμα του Βρετανικού Συμβουλίου, κι αφηγείται παραμύθια.

James Hamilton - Paterson

James Hamilton - Paterson (Συγγραφέας)

Τα έργα του Τζέιμς Χάμιλτον-Πάτερσον έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Είναι ένας αναγνωρισμένος συγγραφέας μη λογοτεχνικών βιβλίων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα "Seven-Tenths", "Three Miles Down" και "Playing with Water", καθώς και το "America΄s Boy", ένα δοκίμιο για τον Φερντινάρντο Μάρκος και τις Φιλιππίνες. Το "Gerontius", το πρώτο του διήγημα, κέρδισε το βραβείο Whitbread, ενώ το πιο πρόσφατο έργο του, το "Loving Monsters", εγκωμιάστηκε από τη Sunday Telegraph ως "προκλητικό, ευρυμαθές και ευφυές". Ο Τζέιμς Χάμιλτον-Πάτερσον ζει στην Ιταλία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
374
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.498 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση