Ιστορίες από τη Βίβλο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ιστορίες από τη Βίβλο

Περισσότερες από 70 ιστορίες από την Παλαιά και Καινή Διαθήκη

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει δεκάδες ιστορίες από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Η δημιουργία του κόσμου, η Γέννηση, ο Θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού, οι παραβολές και τα θαύματα, και πολλές εκπληκτικές περιπέτειες των μαθητών και των πιστών, σε έναν τόμο με θαυμάσιες ζωγραφιές για παιδιά όλων των ηλικιών.

Σέτη Λεπίδα

Σέτη Λεπίδα (Μεταφραστής)

Η Σέτη Λεπίδα γεννήθηκε το 1980. Σπούδασε αγγλική φιλολογία κατεύθυνσης λογοτεχνίας και πολιτισμού, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και παρακολούθησε μαθήματα δημιουργικής γραφής (Creative Writing Workshop) με καθηγήτρια τη Λιάνα Σακελλίου-Schultz. Ποιήματά της στα αγγλικά έχουν περιληφθεί στο περιοδικό "Α-φορμές" του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής του Παν. Αθηνών και έχουν διακριθεί στην Αθήνα και την Ουάσινγκτον. Έχει μεταφράσει από τα γαλλικά τα παιδικά βιβλία "Το μεγάλο βιβλίο του Κακού Λύκου" (εκδ. Παπαδόπουλος, 2006) και "Έλσα στον κόσμο των μεγάλων" (εκδ. Οιωνός, 2007). Ζει και εργάζεται στη Λαμία. Το "Shush... Σώπα" είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή.

Krisztina Nagy (Εικονογράφος)

H Κριστίνα Καλλάι Νάγκυ είναι απόφοιτος του Hungarian College for Applied Arts από το 1993. Έκτοτε συνεργάστηκε με πολλούς εκδοτικούς οίκους και περιοδικά.

Bob Hartman (Διασκευαστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
26χ22
Βάρος:
0.889 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση