WarCraft
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

WarCraft

Συλλεκτική έκδοση

Richard A. Knaak

Καθώς η Μάστιγα των Νεκροζώντανων απειλεί για μια ακόμα φορά το μαγικό κόσμο του Άζεροθ, ένας γαλάζιος δράκος πετά πάνω από τα ερείπια του Λόρντερον αναζητώντας μια μυστηριώδη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του πολέμου. Στο δρόμο του θα γνωρίσει την Ανβήνα, μια πανέμορφη κοπέλα που αποφασίζει να τον βοηθήσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Οι δύο ήρωες θα συναντήσουν ανείπωτους κινδύνους, τρομακτικά πλάσματα αλλά και απρόσμενους συμμάχους και θα ξετυλίξουν το κουβάρι μιας τρομακτικής προδοσίας...

Η επική τριλογία Sunwell Trilogy των διάσημων Richard Knaak και Jae-Hwan Kim, που ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο το θρυλικό κόσμο του Warcraft, κυκλοφορεί σε μια ενιαία, πολυτελή έκδοση με έξτρα συλλεκτικό υλικό!

Richard A. Knaak

Richard A. Knaak (Συγγραφέας)

Ο Richard A. Knaak γράφει για τον κόσμο του Dragonlance από το 1987, οπότε δημοσιεύτηκε το πρώτο διήγημά του στο The Magic of Krynn. Από τότε έχει γράψει περισσότερα από δέκα διηγήματα και πέντε μυθιστορήματα για τον ίδιο κόσμο, στα οποία περιλαμβάνεται ο "Θρύλος του Χούμα", που εμφανίστηκε στη λιστα των best-sellers των Times της Νέας Υόρκης. Ο Knaak είναι επίσης συγγραφέας των σειρών Dragonrealm και αρκετών σύγχρονων έργων φαντασίας, ενώ έγραψε και για τις σειρές Diablo και Warcraft, που βασίστηκαν στα ομώνυμα computer games με την παγκόσμια απήχηση. Έχει ξεκινήσει τη συγγραφή της πολύτομης σειράς "The Minotaur wars", από την οποία έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα βιβλία "Night of blood" και "Tides of blood". Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Αρκάνσας και το Σικάγο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ορέστης Μανούσος (Μεταφραστής)

Ο Ορέστης Μανούσος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο "Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας" και στη συνέχεια Κοινωνιολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Φανατικός computer-gamer, αρθρογραφούσε από πιτσιρικάς στο περιοδικό PC Master. Αργότερα ασχολήθηκε με μεταφράσεις γνωστών έργων Ε.Φ. και Fantasy τόσο στο χώρο του βιβλίου όσο και σε εκείνο των Comics. Aπό το 2008 εργάζεται στις εκδόσεις Anubis ως Υπεύθυνος Τομέα Manga.


Jae - Hwan Kim

Jae - Hwan Kim (Εικονογράφος)

O Jae-Hwan Kim γεννήθηκε στην Κορέα. Από τα γνωστότερα έργα του είναι τα manga "Rainbow", "Combat Metal HeMoSoo" και "King of Hell" (στην Κορέα κυκλοφορεί με τον τίτλο "Majeh", που εκδίδονται σε συνέχειες. Ο Jae-Hwan Kim ζει και εργάζεται στην Ταϊλάνδη.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
504
Διαστάσεις:
28χ19
Βάρος:
1.468 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση