Η δημιουργική δύναμη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η δημιουργική δύναμη

Πως τα παιδιά δημιουργούν την προσωπικότητά τους

Betty Lou Bettner

9.64€

Βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς και οι δάσκαλοι. Εξηγεί με απλό και σαφή τρόπο πώς τα παιδιά διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και ποια είναι η συμβολή των ενηλίκων στην ψυχική υγεία και ευτυχία του παιδιού.

Η εμπειρία της ανάγνωσης αυτού του βιβλίου ήταν συγκλονιστική. Σαν να βλέπει κανείς μέσα στο μυαλό του παιδιού. Η στρωτή αφήγηση των εννοιών είναι πολύ κατανοητή.
Προσφέρει τεράστια πληροφόρηση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού αλλά και την εσωτερική ανάπτυξη των γονιών.

Ειρήνη Μιχαηλίδου (Μεταφραστής)


Ειρήνη Μιχαηλίδου (Υπεύθυνος Σειράς)


Betty Lou Bettner

Betty Lou Bettner (Συγγραφέας)

Η Μπέτυ Λου Μπέτνερ, Ρh. D.,LPC, εργάζεται ιδιωτικά ως σύμβουλος σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες στο Μίντια της Πενσυλβανίας και ως βοηθός καθηγήτρια στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Holy Family University στη Φιλαδέλφεια. Είναι διπλωματούχος στην Αντλεριανή Ψυχολογία. Υπηρέτησε στην Εκτελεστική Επιτροπή της North American Society of Adlerian Psychology (NASAP) και ανήκει επίσης στο επιστημονικό προσωπικό της International Committee of Adlerian Summer Schools and Institutes. Η Μπέτυ Λου Μπέτνερ έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια σε όλη τη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη, καθώς και πρόσφατα στην Ινδία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marcella Ryan Adams (Εικονογράφος)

Η εικονογράφος Μαρσέλα Ρ. Άνταμς μένει στο Γουόλινγκφορντ της Πενσυλβανίας, όπου εργάζεται ως δασκάλα στο Swarthmore-Rutledge Elementary School.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
61
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.142 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση