Η εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εβδομάδα των 4 εργάσιμων ωρών

Μη δουλεύετε 9-5, ζήστε όπου θέλετε, ενταχθείτε στην τάξη των νέων πλουσίων!

Timothy Ferriss

22.00€ -26% 16.28€

Μπορείτε να τα έχετε όλα -πραγματικά όλα!

- Μη δουλεύετε 9-5
- Ζήστε όπου θέλετε
- Ενταχθείτε στην τάξη των Νέων Πλουσίων!

Είτε εργάζεστε ατελείωτες ώρες ως υπάλληλος είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας παγιδευμένος στην επιχείρησή σας, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα νέο και επαναστατικό κόσμο!

Σε αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό, ο Timothy Ferriss θα σας δείξει:
- Πώς να κάνετε το αφεντικό σας να εκτιμά την απόδοσή σας και όχι την παρουσία σας -ή πώς να παρατήσετε τη δουλειά ή την επιχείρησή σας αν δεν επιδέχεται βελτιώσεις.
- Πώς κατάφερε να περάσει από ένα εισόδημα 30.000€ το χρόνο δουλεύοντας 80 ώρες την εβδομάδα σε εισόδημα 30.000€ το ΜΗΝΑ δουλεύοντας 4 ώρες την εβδομάδα.
- Πώς να μειώσετε το φόρτο εργασίας σας στο 50% μέσα σε 48 ώρες ακολουθώντας τις αρχές ενός ξεχασμένου Ιταλού οικονομολόγου.
- Ποια είναι τα μυστικά που εφαρμόζουν στη διοίκηση οι "εξ αποστάσεως διευθυντές".
- Πώς να γεμίσετε το κενό και να δώσετε νόημα στη ζωή σας αφού "βγάλετε από τη μέση" τη δουλειά και το γραφείο.

Ο Tim Ferriss έχει αφιερώσει περισσότερα από πέντε χρόνια μελετώντας τα μυστικά της τάξης των Νέων Πλουσίων, μιας ταχέως αναδυόμενης κατηγορίας ανθρώπων, οι οποίοι σταμάτησαν να "αναβάλλουν" τη ζωή τους (δούλεψε σκληρά αποταμίευσε, βγες στη σύνταξη) και εκμεταλλεύθηκαν τις νέες αξίες -χρόνο και κινητικότητα- για να καταφέρουν να ζήσουν μέσα στην πολυτέλεια "εδώ και τώρα".

Ιωάννης Βλαχάκης (Μεταφραστής)


Timothy Ferriss

Timothy Ferriss (Συγγραφέας)

Ο Timothy Ferriss είναι ένας "κατά συρροή" πολυταξιδεμένος επιχειρηματίας. Έχουν ασχοληθεί μαζί του πολλά ΜΜΕ, και έχουν γραφεί γι΄ αυτόν άρθρα στους New York Times, στο National Geographic Traveler, στο Maxim και σε άλλα έντυπα. Μιλά έξι γλώσσες, διοικεί εξ αποστάσεως μια πολυεθνική εταιρεία, κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ στο ταγκό, είναι πρωταθλητής στο κινεζικό κικ μπόξινγκ, και έχει παίξει σε μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Χονγκ Κονγκ. Το 2007, όταν πρωτοεκδόθηκε το βιβλίο του "H Εβδομάδα των 4 Εργάσιμων Ωρών", ήταν είκοσι εννέα ετών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
374
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.563 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση